Επιλογή Σελίδας

Με γκολ του Κούστα στο 87′ η ΑΕΛ επικράτησε του Θεσπρωτού με 1-0, μείωσε στους 8 την διαφορά της από Βέροια και κράτησε τις λίγες η αλήθεια είναι ελπίδες για πρωτιά στον Βόρειο Όμιλο.

Η ΑΕΛ ήταν η νικήτρια του αγώνα με τον Θεσπρωτό. Οι «βυσσινί» επικράτησαν με 1-0 και έφτασαν τους 56 βαθμούς, 8 λιγότερους από την πρώτη Βέροια. Οι Θεσσαλοί γνωρίζουν και οι ίδιοι πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθούν στην κορυφή του Βορείου Ομίλου, αλλά με 6 αγωνιστικές να μένουν, θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να το πετύχουν. Από την άλλη ο Θεσπρωτός έμεινε στους 29 και δεν είναι απίθανο να κινδυνέψει, καθώς ο Πανσερραϊκός που είναι στην 14η θέση έχει 24.

Στα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε δύο δοκάρια, ένα για κάθε ομάδα. Αρχικά στο 25′ ο Μπονίγια έκανε την κεφαλιά και ο Σουλούκος απέκρουσε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι της ομάδας του, ενώ στο 41′ ο Μιλτιάδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Παππά. Το 0-0 παρέμενε μέχρι το 87′, όταν ο Κούστα με σουτ έκανε το 1-0 και έδωσε ελπίδες στην ομάδα του για την πρώτη θέση.

ΑΕ Λάρισα (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Μπέρτος, Μαξιμένκο, Ραμίρεζ (74′ Κούστα), Νίνο (54′ Κ. Παπαγεωργίου), Γιάκος (61′ Κολομπίνο), Τσουμάνης (54′ Όγκμποε), Μιλτιάδης, Μαυριάς (54′ Γλυνός).

ΑΣ Θεσπρωτός (Ρότσα): Παππάς, Γώγος, Ντι Αλέσιο, Στεργίου (80′ Διγκόζης), Γκανσιέρ, Πουφλής (66′ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Λύγκας (80′ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (66′ Ζιώγας), Γεωργούσης (54′ Σαραντίδης), Μπονίγια.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This