Επιλογή Σελίδας

Την παραμονή του στη Γ’ Εθνική εξασφάλισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΟ Ελασσόνας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο χάρη σε τέρματα του Σεχολάρι στο 8’ και του Κοτσιαρίδη στο 30’ με την Ελασσόνα να βγάζει αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνει στην ισοφάριση με δύο γκολ του Γκουντρουμπή στο 58’ και στο 69’.

Έτσι, ο Εθνικός τερμάτισε στην 7η θέση με 33 βαθμούς, έναν περισσότερο από την Νέα Αρτάκη που με 32 υποβιβάστηκε ενώ την ίδια στιγμή ο ΠΟ Ελασσόνας κατέκτησε την τιμητική τρίτη θέση φτάνοντας τους 37 βαθμούς (δεδομένης της ήττας της Φήκης, η ομάδα της Ελασσόνας θα έβγαινε τρίτη ακόμη κι αν έχανε σήμερα). 

Μπορεί εκ του αποτελέσματος να μη χρειαζόταν καν η ισοπαλία καθώς ο Ατρόμητος Παλαμά έχασε στο Δίστομο από τον Αμβρυσσέα, όμως οι Κεραμιδιώτες ήθελαν να είναι σίγουροι χωρίς να περιμένουν ευχάριστα νέα από αλλού κι έτσι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη φάση που δημιούργησαν με τον Σεχολάρι στο 8′ να εκμεταλλεύεται ασταθή απόκρουση του Γκουτζουρέλα και να κάνει το 1-0.

Το σκηνικό δεν άλλαξε μετά το γκολ των γηπεδούχων, με τον Εθνικό να συνεχίζει να έχει την υπεροχή στο χορτάρι, φτάνοντας και σε δεύτερο γκολ στο 30′ με πανομοιότυπο τρόπο, με σκόρερ τον Κοτσιαρίδη, έπειτα από σουτ Σεχολάρι και ασταθή απόκρουση του Γκουτζουρέλα.

Το 2-0 ήταν ένα αποτέλεσμα που ταίριαζε… γάντι στον Εθνικό, ο οποίος από εκεί και πέρα έπρεπε να φροντίσει να μην ηττηθεί προκειμένου να “σφραγίσει” την παραμονή.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν σε 2-2 χάρη σε δυο γκολ του Γκουντρουμπή, στο 58′ και το 69′, τα οποία του χάρισαν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στον όμιλο. 

Μετά την ισοφάριση της Ελασσόνας το ματς… έσβησε και τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.  

Το “φιλμ” του αγώνσα
8′ ΓΚΟΛ! 1-0 Μετά από σουτ του Μαργαρίτη από δεξιά, ο Γκουτζουρέλας απέκρουσε ασταθως και ο Σεχολάρι που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.
10′ Σουτ Μαργαρίτη μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο Γκουτζουρέλας.
20′ Ο Γκουτζουρέλας απέκρουσε δυο συνεχόμενα σουτ του Κοτσιαρίδη μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε στον Μαργαρίτη που σούταρε ψηλά άουτ.
24′ Ο Καλαϊτζίδης έκανε το πλασέ όμως ο Γκουτζουρέλας μπλόκαρε.

30′ ΓΚΟΛ! Ο Σεχολάρι έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά, ο Γκουτζουρέλας βρήκε τη μπάλα αλλά αυτή κατέληξε στον Κοτσιαρίδη που βρισκόταν στο δεύτερο δοκάρι και αυτός με κοντινή προβολή “έγραψε” το 2-0 για τον Εθνικό.
51′ Γυριστό σουτ του Γκουντρουμπή έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Τόλιου, η μπάλα έφυγε άουτ.
53′ Ο Γκουντρουμπής σημάδεψε το δοκάρι με πλασέ.
58′ ΓΚΟΛ! 2-1: Μετά από συρτή σέντρα του Ματούλα ο Γκουντρουμπής με πλασέ νίκησε τον Σταυρίδη, κάνοντας το 2-1 για τους Ελασσονίτες.
69′ ΓΚΟΛ! 2-2: Ο Γκουντρουμπής εκμεταλλεύτηκε πάσα του Ιγγλέζου και με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 για την θεσσαλική ομάδα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφαλάς με βοηθούς τους Αναστασίου και Βακουφτσή, της ΕΠΣ Σερρών.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Σταυρίδης, Καραγκούνης, Γιαζιτζόγλου (79′ Σιδηρόπουλος), Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Φυτόπουλος, Κόλα (46′ Ζουκάν), Καλαϊτζίδης, Σεχολάρι (90′ Ξυδούς), Κωτσιαρίδης (46′ Χασάπης), Μαργαρίτης (54′ Τσενικλής).
Στον πάγκο: Μπατζώνης, Βαβατσιούλας, Κατσαμάγκας, Ναζλίδης.
Ελασσόνα (Βαγγέλης Μόρας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης (57′ Καραμούλας), Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (90’+1′ Μπανούσης), Καραγκούνης (57′ Ιγγλέζος), Χαλάτσης (34′ Καραλούλης), Γκουντρουμπής, Ματούλας (46′ Γκαμπέτας), Τόλιος.
Στον πάγκο: Μουστάκας, Γούπος, Μούξιος, Francis.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This