Επιλογή Σελίδας

Λευκή ισοπαλία στον αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με την Ξάνθη, με τους κυανόλευκους να ανεβαίνουν στους 27 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 44 πόντους.

Δυνατά ξεκίνησαν και οι δύο ομάδες, δείχνοντας την ποιότητα τους από τα πρώτα λεπτά. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τόσο στο 17′ λεπτό με το ανάποδο ψαλίδι του Παπάζογλου, όσο και με το δυνατό σουτ του Τσέλιου στο 28′ λεπτό, αλλά πήγε άουτ. Ο Απόλλωνας Λάρισας ήθελε να βγει μπροστά με κάποιες αντεπιθέσεις και πίεσε τους Θρακιώτες, όμως το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν ευκαιρίες τόσο με την εφαλιά του Βίγια μετά από σουτ του Χατζή, όσο και με το σουτ του Καραμόκο, ενώ για την Ξάνθη έκανε ευκαιρία ο Αλί Μπαμπά με σουτ σουτ. Ο Απόλλωνας Λάρισας πίεσε και είχε τον πρώτο λόγο στα επόμενα λεπτά, ήταν ανώτερος και δεν πήρε αυτό που άξιζε, με τις δύο ομάδες όμως να είναι ισόπαλες στο τέλος του αγώνα με 0-0.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Τιμπουέ, Πετράκης, Βίγια, Γιαννίτσης, Σταματής, Καλούσης, Λίταινας, Μπαλογιάννης, Χατζής, Καραμόκο.

ΑΟ Ξάνθη (Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Μπάτζιος, Κρητικός, Τζανακάκης, Δόρης, Διαμαντόπουλος, Ουνγιαλίδης, Τσέλιος, Αλί Μπάμπα, Παπάζογλου.

Πηγή: Λίγκα News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This