Επιλογή Σελίδας

Του Άρη Κατσίδη

Ο Απόλλων Πόντου πέτυχε την τρίτη του σερί νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας του Ηρακλή με 3-0 και ανέβηκε στους 32 πόντους, ενώ οι κυανόλευκοι παρέμειναν στους 34 πόντους.

Με φόρα από τις δύο προηγούμενες σερί νίκες ξεκίνησε ο Απόλλωνας Πόντου και με το γκολ του Κουάκου στο 39′ λεπτό και με το γκολ του Ρούνει με κεφαλιά στο 40′ λεπτό, προηγήθηκε στο τέλος του ημιχρόνου με 2-0.

Δυναμικές και ανταγωνιστικές ήταν οι ομάδες και στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας επιθετικές διαθέσεις και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, με τον Τότσκα να κάνει δοκάρι για τον Ηρακλή στο 78′ λεπτό. Με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν το προβάδισμα τους παρά τις ευκαιρίες των κυανόλευκων, ενώ στο 90+1′ λεπτό, ο Ενομό με σουτ του, έκανε το σκορ 3-0.

ΠΟΤ Ηρακλής (Ντίσιος): Γρηγοριάδης, Πανάγου, Πήλιος, Κωστούλας, Πατράλης, Χρουσιέλ, Νταμιάν, Γιουμπιτάνα, Τομάς, Άλεξιτς, Μπαστακός.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μαλουμαντσόκο, Καλαϊτζίδης (66′ Τσιμίκας), Ενομό, Ρούνεϊ, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Ελλέ, Αμπούντου, Κουάκου.

Πηγή: Λίγκα News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This