Επιλογή Σελίδας

Ασταμάτητος ο Αιγινιακός, υπέταξε και την Ελπίδα Ανδρομάχης κερδίζοντάς την 3-1, στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας που διεξήχθη στο κατάμεστο “Γιάννης Παραλυκίδης”, το απόγευμα του Σαββάτου και τερμάτισε πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Το σύνολο του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασε τους 47 βαθμούς και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του 2ου Καλλιθεακού με την 3η Πίνδο Άνω Αγιάννη για να αποκτήσει διαφορά 11 βαθμών από την 3η θέση (στην ουσία είναι 12 καθώς στην ισοβαθμία υπερτερούν οι Αιγινιώτες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα της Βόρειας Πιερίας είναι “αγκαλιά” με την άνοδο κάτι που θα “σφραγίστεί” και μαθηματικά στα πλέι οφ και τώρα στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ελπίδα ολοκλήρωσε έναν καταστροφικό δεύτερο γύρο στον οποίο είχε μόλις 2 νίκες (5 ισοπαλίες και 3 ήττες), που την έφεραν από την κορυφή στην 5η θέση με 35 βαθμούς (στον α’ γύρο είχε μαζέψει 24) και χωρίς ρεαλιστικές ελπίδες ανόδου.

Το δρόμο της νίκης για τους Αιγινιώτες άνοιξε στο 10′ ο Κιρκιλιανίδης.

Στο 29′ ο Καπετάνος ζευγάρωσε τα τέρματα για την ομάδα του Αιγινίου, με το 2-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 50′ ο Φιρινίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Οι παίκτες του Θάνου Τζήμα μείωσαν στο 56′ με γκολ του Τσέτσιλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Κουτσικανίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός: Μοσχίδης, Κακατάσιος, Τσέρολας, Παππάς, Τσολακίδης, Φιρινίδης (67′ Μιχαηλίδης), Καπετάνος, Δαραής (85′ Κακατάτσιος), Κιρκιλιανίδης (76′ Τασιώνας), Ορφανίδης, Μπουντάνι.

Ελπίς Ανδρομάχης: Μαντζόλης, Φτεργιώτης (46′ Παπαζήσης), Λάμο, Κουκάρας (65′ Κατσαντώνης), Γεωργιάδης, Κελέρογλου, Σκούφας, Μπούσιου (65′ Τζιμόπουλος), Σιώκας (28′ Κυπαρίσσης), Παπαδόπουλος, Μαγιώνας (46′ Τσέτσιλας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This