Επιλογή Σελίδας

Πολύ κοντά στην άνοδο στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας βρίσκεται ο Καλλιθεακός Καλλιθέας που αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Πίνδο Άνω Αγιάννη, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι που πλέον είναι μόνοι στη 2η θέση καθώς ο Αιγινιακός προχώρησε νικηφόρα, διατήρησαν τη διαφορά από την Πίνδο σε 9 βαθμούς, έχοντας πλέον 45 έναντι 36 της ομάδας του Άνω Αγιάννη και στα πλέι οφ θα πρέπει να γίνουν… πράγματα και θαύματα για να μην πάρει το ένα από τα δύο προνομιούχα “εισιτήρια”.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, πρωταγωνιστής ήταν ο δυνατός αέρας που δυσχέραινε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, κάτι που βόλευε περισσότερο τον Καλλιθεακό που ήθελε να διατηρήσει το προβάδισμα, κάτι που κατάφερε καθώς γκολ δεν επιτεύχθηκε και το 0-0 “σφράγισε” τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Ατματζίδη και Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καλλιθεακός Καλλιθέας: Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Λαδένης, Μπαμπέτας, Γκόγκος, Ιωάννου, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης (60′ Γκουνταμάνης), Κωστόπουλος, Ζωγράφος, Αμβροσιάδης (75′ Παπαδόπουλος).

Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Καραθάνος, Γρηγοριάδης (74′ Κότσι), Παρμακτσίδης Κ., Κακκάρας, Παρμακτσίδης Π., Αμπατζίδης, Παπαζήσης, Γιάννης, Φωκαΐδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This