Επιλογή Σελίδας

Στην 7η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα που κέρδισε στο “Ιωάννης Καλλιανίδης” τον Εθνικό Κατερίνης με 2-0, στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής.

Η ομάδα του Ολύμπου έφτασε τους 23 βαθμούς και προσπέρασε τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου που έμεινε στους 22 ενώ ο Εθνικός Κατερίνης έμεινε στους 16 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τον Νέο Παμβρυακό.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουλιανόπουλου στο 7′.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Τσουρέκας στο 75′ με σουτ.

Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πλέι άουτ, εκεί όπου οι τέσσερις ομάδες από την 7η έως τη 10η θέση θα παλέψουν για να αποφύγουν τη 10η και 9η θέση που ίσως οδηγήσουν στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Υπενθυμίζεται πως αν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου παραμείνει στη Γ’ Εθνική και ταυτόχρονα ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας θα υποβιβαστεί μόνο ο Ορφέας Φωτεινών. Σε περίπτωση που δε συμβεί ένα από τα δύο, θα υποβιβαστεί και η 10η ομάδα ενώ αν δε συμβεί τίποτε από τα δύο, θα υποβιβαστεί και η 9η ομάδα. Πάντως, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι “αγκαλιά” με την παραμονή, επομένως ο 9ος λογικά δε θα κινδυνέψει.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Κουκουβίτη

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης: Αφατζάνης, Πασκάλι, Παπαδόπουλος, Γατσιός, Θωμαΐδης, Τσικαδέρης (71′ Μυστρίδης), Τσαταλμπάς (63′ Μητσιόπουλος), Τζιάμας, Βαρνάς, Δεληγιάννης, Modiga.

Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπεκιάρης, Κατσιούλας, Τόκας, Περδίκης, Αετός, Αμανατίδης, Τσιούχας (33′ Λαφατζής), Κουλιανόπουλος, Μπαμίχας (88′ Τσακνάκης), Τσουρέκας, Καλαϊτζής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This