Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε ο Νέος Παμβρυακός που κέρδισε εκτός έδρας τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου με 1-0, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Βρύας έφτασε τους 16 βαθμούς και πλέον ισοβαθμεί με τον Εθνικό Κατερίνης που έχασε εντός έδρας από τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα.

Οι Μοσχοχωρίτες έμειναν στους 22 βαθμούς και υποχώρησαν στην 8η θέση καθώς ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα τους ξεπέρασε κατά 1 βαθμό.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε στο 60′ ο Δαλάκας ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα από φάουλ έξω από την περιοχή και με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή νίκησε τον Μπούτα “γράφοντας” το 0-1.

Πλέον, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα πλέι άουτ, εκεί όπου οι τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για να αποφύγουν τη 10η και 9η θέση που ίσως οδηγήσουν στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Υπενθυμίζεται πως αν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου παραμείνει στη Γ’ Εθνική και ταυτόχρονα ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική, στη Γ’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας θα υποβιβαστεί μόνο ο Ορφέας Φωτεινών. Σε περίπτωση που δε συμβεί ένα από τα δύο, θα υποβιβαστεί και η 10η ομάδα ενώ αν δε συμβεί τίποτε από τα δύο, θα υποβιβαστεί και η 9η ομάδα. Πάντως, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου είναι “αγκαλιά” με την παραμονή, επομένως ο 9ος λογικά δε θα κινδυνέψει.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς την Τσικλητάρη και τον Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Νικολαΐδης, Γκουτζιάνας (75′ Μπαϊράμι), Εφραιμίδης, Σκραπαλής (60′ Βασιουρής Β.), Βασιουρής Δ., Βανάσας, Παπαδόπουλος, Μάνης, Τσιγκαρόπουλος, Αμανατίδης.

Νέος Παμβρυακός: Μήτσης, Βαρμάζης, Στραβογιάννης Ν., Χρυσόπουλος, Τσάτσος Δ., Καραμέλιος, Τσάτσος Δ. (46′ Αποστολόπουλος – 74′ Νικολαΐδης), Στραβογιάννης Ν., Χασιάκης, Δαλάκας, Κόντος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This