Επιλογή Σελίδας

Του Πέτρου Χαριζακλή

Μετά από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, ο ΠΑΟΚ Β’ ηττήθηκε με 0-1 από τον Αλμωπό Αριδαίας για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν είχε καλή απόδοση και παρέμεινε για πέμπτη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς τρίποντο. Η ομάδα της Αριδαίας ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες της, σκόραρε στο 8’ με τον Ρόβα και κράτησε το σκορ στο υπόλοιπο παιχνίδι. Πλέον οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες με 35 βαθμούς.

Καλύτερος ο Αλμωπός, μπροστά με Ρόβα

Ανώτερος ήταν στο πρώτο μέρος ο Αλμωπός Αριδαίας που είχε περισσότερη διάθεση για να απειλήσει. Η ομάδα του Τυριακίδη είχε την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 3ο λεπτό, όταν τη σέντρα-σουτ του Πέττα απέκρουσε ο Μπαλωμένος, στη συνέχεια η κεφαλιά του Τριανταφυλλάκη πέρασε άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Ρόβας βγήκε τετ-α-τετ με τον Μπαλωμένο, έκανε το δυνατό σουτ και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 8’ ο Αλμωπός άνοιξε το σκορ. Ο Τριανταφυλλάκης επιχείρησε την κάθετη πάσα στον Ρόβα, εκείνος χωρίς δεύτερη σκέψη έκανε το πλασέ και νίκησε τον Μπαλωμένο.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τα μισά του ημιχρόνου δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις. Στο 23’ έκανε μόλις την πρώτη του ευκαιρία στο ματς. Ο Κούτσιας έκανε το σουτ με το αριστερό, ωστόσο ο Ντόκιτς απέκρουσε με διπλή προσπάθεια. Δύο λεπτά αργότερα, το δυνατό σουτ του Τσαούση μπλόκαρε ο Ντόκιτς.

Μέτριο θέαμα, αναγκαστική αλλαγή ο Χατζηστραβός

Το δεύτερο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα και να έχουν αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρο. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετά την αναγκαστική αλλαγή του Χατζηστραβού δεν μπορούσε να δημιουργήσει.

Η πρώτη φάση για τον ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος, ήρθε στο 60’ όταν ο Κουλούρης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ντόκιτς.

Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Αλμωπού να απειλήσει, με τον Ρόβα να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μπαλωμένου.

Στο 70′ νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πρίκα, ο Μπαλωμένος απέκρουσε σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γιουκούδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε άουτ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Καλουτσικίδης, Τσαούσης, Γρόσδης, Σαλαμούρας (78’ Μελετίδης), Τσοπούρογλου (46’ Κουλούρης), Κούτσιας (78’ Τζίμας), Χατζηστραβός (51’ Γκορντεζιάνι), Πανίδης (63’ Γαϊτανίδης).

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Dokic, Πρίκας, Παρασκευάς (60’ Πατσιαβούρας), Ρουσσάκης, Κολλαράς, Σέχου, Ασλαμπάλογλου, Πέττας (78’ Ζαχαρός), Κέρθι (89’ Μπακούτσης), Ρόβας (89’ Ρίβας), Τριανταφυλλάκης (60’ Γιουκούδης).’

Πηγή: Metrosport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This