Επιλογή Σελίδας

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας προκρίθηκε ο Βατανιακός που επικράτησε με 2-1 της Αναγέννησης Κολινδρού, στον δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν, το απόγευμα της Τετάρτης.

Μια εβδομάδα μετά τη “λευκή” ισοπαλία του “Ηλίας Δούλιας”, η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ των Τσιώμη και Μπενίσκου ενώ για τα “τσακάλια” μείωσε ο Μπουρανής.

Ήταν μια αναμέτρηση για γερά νεύρα, με ένταση και πάθος, η οποία σημαδεύτηκε από συμπλοκή των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, κάτι που είχε ως συνέπεια η έναρξη του β’ ημιχρόνου να καθυστερήσει περίπου 20 λεπτά.

Αποβλήθηκαν ο Σαμανίδης του Βατανιακού και ο Κοσμίδης της Αναγέννησης Κολινδρού όπως επίσης ο προπονητής τερματοφυλάκων του Βατανιακού, Κώστας Γρηγοριάδης και ο προπονητής της Αναγέννησης Κολινδρού, Ηλίας Μποταΐτης.

Και τα δύο γκολ για τον Βατανιακό επιτεύχθηκαν στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, με τον Τσιώμη να κάνει το 1-0 και τον Μπενίσκο να πετυχαίνει το 2-0.

Οι Κολινδρινοί που ζήτησαν πέναλτι για κράτημα του Ν. Μυστρίδη στον Χ. Καμπερίδη, μείωσαν σε 2-1 με γκολ του Μπουρανή στο ξεκίνημα του β’ μέρος (48′) όμως στο υπόλοιπο διάστημα δε μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση και να οδηγήσουν το ματς στην παράταση, με τον Βατανιακό να κρατάει το προβάδισμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και να πανηγυρίζει την πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου θα κοντραριστεί με τον ΓΑΣ Σβορώνου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Σαμανίδης, Δερμίσης (46′ Αδαμόπουλος), Λιόλιος, Κολαξίδης, Μυστρίδης Ρ., Λαζαρίδης, Τσιώμης (90’+ Τσικαδέρης), Μπενίσκος, Δημηνάς (55′ Μιχαηλίδης), Μυστρίδης Ν. (80′ Νταμπαλάκης).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γκουδάρας, Λαδάς, Κοσμίδης, Γούτσιος, ΑΠοστολίδης, Καμπερίδης Χ., Μπουρανής, Ματζουράκης, Πατατούκας (71′ Κατσιούλας), Δημάσης (55′ Πρασσάς).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This