Επιλογή Σελίδας

Του Άρη Κατσίδη

Ο Απόλλωνας Πόντου επικράτησε εντός έδρας του Πανσερραϊκού με 1-0 και ανέβηκε στους 29 πόντους (9η θέση, 25 αγώνες), ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 21 πόντους (14η θέση, 25 αγώνες).

Ανταγωνιστικές και δυναμικές ήταν οι δύο ομάδες από τα πρώτα λεπτά και προσπάθησαν να δείξουν τις διαθέσεις τους από νωρίς. Στο 38′ λεπτό, ο Ενόμο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νασέρ με κεφαλιά έστρωσε στον Πάτι του Απόλλωνα Πόντου, ο οποίος με σουτ του έκανε το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι για να ισοφαρίσει και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 53′ λεπτό με την κεφαλιά του Ντιάζ, με τον τερματοφύλακα Πίτκα να αποκρούει. Ο Απόλλωνας Πόντου διατήρησε το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και νίκησε εντός έδρας τον Πανσερραϊκό με 1-0.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Καλαϊτζιδης (76′ Τσιμίκας), Ρούνεϊ (83′ Σουντουρά), Ενομό, Νασέρ (83′ Φράγκος), Καλογέρης, Κουακού, Αμαραντίδης, Ελλέ.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσίκας, Γιανναράκης (46′ Ντίας), Καρασαλίδης, Κασμερίδης, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός (63′ Μαρκιόνι), Στίνα, Ανάκογλου (68′ Έππας), Κόντσι, Κανίς.

Πηγή: Λίγκα News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This