Επιλογή Σελίδας

Παρουσία του ιδιοκτήτη Βασίλη Παπαδημητρίου ο ΑΟΞ πήρε ρεβάνς για την ήττα μέσα στη Λάρισα και πραγματοποιώντας μετά απο πολύ καιρό καλή εμφάνιση κέρδισε την ομάδα του Αλέξη Κούγια με 2-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη μπήκε καλύτερα είχε την κυκλοφορία και γενικά έδειχνε διάθεση. Στο 18ο λεπτό μετά απο κόρνερ και σύγχυση στην άμυνα της Λάρισας ο Βιθέντε Γκόμεζ μέσα απο την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη. O ΑΟΞ είχε και άλλες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του σε ένα πρώτο ημίχρονο που είχαμε καιρό να δούμε απο την ομάδα της Θράκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αν και η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά ο ΑΟΞ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού διπλασίασε τα τέρματα του με ένα πολύ όμορφο γκολ του Διαμαντόπουλου με σουτ έξω απο την περιοχή στο 53ο λεπτό.

O ΑΟΞ μετά απο πολλές αγωνιστικές έδειξε θετικό πρόσωπο απέναντι σε μια ΑΕΛ που ακόμα «πάλευε» για την πρώτη θέση. Μακάρι αυτή η εικόνα να υπήρχε στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι ώστε σήμερα με αυτή τη νίκη απέναντι σε αυτόν τον αντίπαλο να μιλούσαμε για διαφορετικές καταστάσεις.

ΑΟ Ξάνθη: Ίτσο, Τζανακάκης (70′ λ.τρ. Πολίμος), Μπάτζιος, Μιχαήλ, Ουνγιαλίδης, Γκόμεθ, Δόρης (78′ Παπάζογλου), Τσέλιος (89′ Τσιλιγγίρης), Αλί Μπαμπά, Κρητικός (89′ Τσελεμπάκης), Διαμαντόπουλος (89′ Δημητριάδης).

ΑΕ Λάρισας: Θεοδωρόπουλος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Γλυνός (46′ Γιάκος), Κολομπίνο (72′ Ραμίρεζ), Όγκμποε, Μπέρτος, Γαρουφαλιάς (46′ Νίνο), Μαριάς (65′ Μιλτιάδης), Παπαγεωργίου (65′ Τσουμάνης), Ομάρ.

Πηγή: Ξάνθη Daily

Pin It on Pinterest

Shares
Share This