Επιλογή Σελίδας

Από νίκη σε νίκη προχωρά η Βέροια. Την Τετάρτη σημείωσε τρία γκολ στο πρώτο μέρος και επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή. Η Βέροια δεν έπιασε καλή απόδοση αλλά ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στις φάσεις που τις δόθηκαν και αρκετά καλή ανασταλτικά απέναντι σε έναν Ηρακλή που είχε κατοχή και προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς μετά τα τρία γκολ του πρώτου μέρους.

Στο πρώτο μέρος η Βέροια χωρίς να φορτσάρει σημείωσε τρία γκολ και έβαλε τις βάσεις της νίκης. Μόλις στο 6’, ο Γιακουμάκης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ και άφησε «άγαλμα» τον Παλαβράκη σημειώνοντας το 1-0.

Στο 8’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία δεύτερο γκολ. Ο Φοφανά έκανε την σέντρα, ο Πασάς πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά αλλά ο Παλαβράκης μπλόκαρε.

Στο 10’ η Βέροια κέρδισε πέναλτι. Ο Γιακουμάκης μπήκε στην περιοχή, έμεινε όρθιος στο τράβηγμα του Χρουσιέλ, αλλά στην κλοτσιά από πίσω του αντιπάλου του έπεσε και κέρδισε το πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Πασάς κι έγραψε το 2-0.

Ο Ηρακλής μετά το 2-0 πήρε τον έλεγχο του αγώνα αλλά ήταν ακίνδυνος. Είχε ένα χλιαρό πλασέ του Άλεξιτς στο 13’, που ο Βελλίδης μπλόκαρε εύσκολα και από εκεί μετά τίποτα άλλο.

Η Βέροια από την πλευρά της στην εκπνοή του ημιχρόνου σημείωσε και τρίτο γκολ. Ο Γιακουμάκης έστρωσε στον Πασά και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής πίεσε για να επιστρέψει στο ματς και στο 47’ μείωσε το σκορ με σουτ του Τζουμπιτάνα μέσα από την περιοχή, σε φάση διαρκείας.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλοούν. Στο 53’ ο Βελλίδης απόκρουσε σουτ του Ματίας και στο 62’ απόκρουσε με το πόδι κοντινό πλασέ του ίδιου παίκτη που βρέθηκε σε θέση τετ α τετ.

Ο Ηρακλής είχε δυο καλές κεφαλιές με τον Παπαστεργιανό στο 72’ και στο 75’ που κατέληξαν άουτ.

Στο 78’ μετά από κόρνερ του Πόζογλου, ο Σκόνδρας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Γκάμαρης (Φωτόπουλος, Νιδριώτης)

Βέροια ΝΠΣ: Βελλίδης, Μουχάλης, Πεταυράκης (72’ Παπαχρήστος), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Οικονόμου (86’ Μπλέτσας), Μούργος (67’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Γιακουμάκης (86’ Μαραγκός), Φοφανά (67’ Πόζογλου), Πασάς.

ΠΟΤ Ηρακλής: Παλαβράκης, Μανωλάκης (46’ Πήλιος), Πανάγου, Παπαστεργιανός, Χρουσιέλ, Πατράλης, Σίλβα, Άλεξιτς (80’ Βιτίνιο), Καρτσαμπάς (46’ Μπαστακός), Ματίας, Τότσκα (46’ Τζουμπιτάνα).

Πηγή: Πληροφοριοδότης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This