Επιλογή Σελίδας

Του Θωμά Τζουβάρα

Μακριά από τις νίκες έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ Β’, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καβάλα στην έδρα των αργοναυτών, σε ένα χορταστικό παιχνίδι, στο οποίο μάλλον στο τέλος δεν έμεινε κανένας ικανοποιημένος.

Η Καβάλα πήρε κεφάλι στο σκορ με ωραίο σου του Καϊούμπι στο 13ο λεπτό, ωστόσο οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία κατάφεραν και πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κούτσια στο 44′.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να πετύχει νωρίτερα το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο η σέντρα-σουτ του Τσαούση από τα αριστερά κατέληξε στο δοκάρι του Κυρίτση.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά σε δύο περιπτώσεις να ανακτήσουν το προβάδισμα στο σκορ, ωστόσο αμφότερες κατέληξαν στο δοκάρι του Μπαλωμένου. Αρχικά ο Έμπερτ στο 49′ τράνταξε το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 75′ ήταν η σειρά του Καϊούμπι να “σημαδέψει το δοκάρι.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ Β’ παραμένει στην έκτη θέση του πρώτου ομίλου της Super League 2, έχοντας 35 βαθμούς ,ενώ η Καβάλα είναι ουραγός με 20 βαθμούς, έχοντας τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον 13ο Πιερικό.

AO Καβάλα: Κυρίτσης, Καζαντζίδης, Πανουργιάς, Στίκας, Θωμαΐδης, Σπάσιτς, Καραγιάννης (65′ Γροσδάνης), Έμπερτ, Σαμπανίδης (60′ Μπελεβώνης), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

ΠΑΟΚ Β’: Μπαλωμένος, Αποστολόπουλος, Κουλιέρακης, Παναγιώτου, Τάχατος, Γιαξής (49′ Γρόσδης), Σαλαμούρας, Τσαούσης, Γαϊτανίδης (49′ Χατζηστραβός), Πανίδης (65′ Τζίμας), Κούτσιας.

Πηγή: Sport 24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This