Επιλογή Σελίδας

Το μη χείρον βέλτιστον δείχνει να ισχύει για τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς για την 27η αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0 στην Αριδαία με τον τοπικό Αλμωπό, και πήραν έναν βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου είχε 19 παίκτες, καθώς τελευταία στιγμή δεν συμπεριλήφθηκε σ’ αυτή ο Νάνι, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος όπως αναφέρθηκε. Ανεξάρτητα από αυτό, ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον κοιτάει τον αγώνα του Σαββάτου και το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Στα καθαρά αγωνιστικά, προσπάθησε να κάνει κάτι καλό στο πρώτο μέρος του αγώνα ο Ολυμπιακός Βόλου, ωστόσο την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία την είχε η ομάδα του Αλμωπού, αφού στο 14’ ο Ζαχαρός έκανε το σουτ στο ύψος του ημικύκλιου της περιοχής, αναγκάζοντας τον Ξενοδόχοβ να διώξει με υπερένταση.

Από εκεί και πέρα, στο 21’ ο Ντιαμπί είχε σειρά να σουτάρει, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου, με την μπάλα να κοντράρει όμως πάνω σε σώματα άλλων παικτών, και τον τερματοφύλακα Παϊτέρη να μπλοκάρει εύκολα.

Αρκετά άουτ στη συνέχεια έστειλαν την μπάλα τόσο το σουτ του Κουντουριώτη για τον Ολυμπιακό Βόλου όσο και αυτό του Γιουκούδη στο 24’ και στο 28’ αντίστοιχα, με τον Ολυμπιακό Βόλου από την άλλη να προσπαθεί να παραμείνει απειλητικός και στο 41’ κέρδισε το φάουλ στο όριο της περιοχής του Παϊτέρη, με τον Κόλα ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεσή του. Ο Μάνγκα ήταν αυτός που πήρε την κεφαλιά από αυτήν την εκτέλεση, αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τις δύο ομάδες λίγο αργότερα να οδεύουν προς τα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Να πάρει κάτι περισσότερο ήθελε και στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός Βόλου, όπως φάνηκε τουλάχιστον στην αρχή. Για παράδειγμα στο 50’ μετά από πάσα του Σιαφά ο Ξύδας έκανε την ατομική ενέργεια και επιχείρησε το σουτ, με την μπάλα όμως να καταλήγει στον Παϊτέρη ο οποίος μπλόκαρε για να δώσει συνέχεια στο παιχνίδι.

Πρωταγωνιστής για φάση του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ο Ξύδας και στο 61’, όταν έβγαλε τη σέντρα, αλλά ο Σιαφά δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά ή να μπει γενικότερα στην πορεία της μπάλας, μες την ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους» να χάνεται και πάλι.

Το κακό από εκεί και πέρα είναι ο ρυθμός έπεσε και για τις δύο ομάδες. Ο Αλμωπός δεν ήταν και τόσο απειλητικός, αλλά η φάση που θα ήθελε και ο Ολυμπιακός Βόλου για πετύχει κάποιο γκολ δεν ερχόταν, με τον χρόνο παράλληλα να περνάει απειλητικά.

Στις καθυστερήσεις ο Βερνάρδος κινήθηκε από αριστερά της αντίπαλης περιοχής, δεν μπόρεσε να βγάλει τη σέντρα, ο Σκοπελίτης διατήρησε την κατοχή της μπάλας που πέρασε και πάλι στον Βερνάρδο εντός περιοχής, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ολοκληρώσει τη φάση. Μετά και την εκτέλεση ενός φάουλ από πλευράς Αλμωπού, με τον Ξενοδόχοβ να μπλοκάρει, ο διαιτητής Τάσσης σφύριξε τη λήξη του αγώνα, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κρατάει αυτόν τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά από την άλλη να μην προσθέτει στη συλλογή του άλλους δύο…

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Παρασκευάς (78’ Πατσιαβούρας), Σουλιώτης (18’ λ.τ. Σέχου), Πρίκας (61’ Γιαλαμούρης), Ρουσσάκης, Ασλαμπάλογλου (61’ Τριανταφυλλάκης), Ζαχαρός (78’ Κέρθι), Κολλαράς, Γιουκούδης, Ρόβας, Πέττας.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοφ, Ντιαμπί (93’ Kότος), Μάνγκα, Σιαφά, Βερνάρδος, Κόλα, Κουντουριώτης (76’ Ντος Σάντος), Μαρκοπουλιώτης, Ξύδας (90’ Γκαργκαλατζίδης), Παπακώστας, Σκοπελίτης.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This