Επιλογή Σελίδας

Νικηφόρα ολοκλήρωσε τις εντός έδρας υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Θησέας Αγριάς που επιβλήθηκε με 3-0 της Αταλάντης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Η μοίρα τόσο της ομάδας της Μαγνησίας όσο και των φιλοξενούμενων ήταν προδιαγεγραμμένη εδώ και αρκετές αγωνιστικές με αμφότερες να επιστρέφουν στα τοπικά πρωταθλήματα κι έτσι το σημερινό παιχνίδι ήταν παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά.

Ο Θησέας έφτασε τους 19 βαθμούς και θα τερματίσει στη 10η θέση ενώ η Αταλάντη που έμεινε στους 9 βαθμούς θα είναι στην 11η και προτελευταία θέση του πίνακα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις εξ αυτών τους κατέκτησε στον πρώτο γύρο κερδίζοντας με 2-1 τον Ορφέα. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα για την ομάδα της Αταλάντης η οποία την τελευταία αγωνιστική θα πάρει νίκη χωρίς αγώνα επί του Αετού Μακρυχωρίου.

Το σκορ για τον Θησέα Αγριάς άνοιξε στο 7′ ο Κατσιγιάννης με σουτ.

Ο Αλμασίδης με σουτ στο 16′ “ζευγάρωσε” τα τέρματα για την ομάδα της Αγριάς.

Οι γηπεδούχοι “σφράγισαν” το “τρίποντο” με σουτ του Τσιανάκα στο 37′.

Την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Αγριάς αγωνίζεται εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τις Δ. Τσικλητάρη και Φωτιάδου, της ΕΠΣ Πιερίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Καρατσόλης (73′) του Θησέα Αγριάς και ο Πάππος (22′) της Αταλάντης.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θησέας Αγριάς (Δημήτρης Κόφφας): Κουτσιρίμπας, Κουκούτης, Σπαθής (74′ Αλμπανίδης), Ιακωβίδης, Αλεξίου, Κουτσούκης, Σιώμος (68′ Καρατσόλης), Κατσιγιάννης (74′ Χατζησταμάτης), Αλμασίδης, Δημουλάς (74′ Μασούρας), Τσιανάκας.
Στον πάγκο: Κοντοστάθης.

Αταλάντη (Δημήτρης Ασημάκης): Ανδρούτσος, Μαρκάκης, Demaj (90′ Τζανετής), Σαλιάι (90′ Τσακανίκας), Πάππος, Τσάτσος, Τζιβελέκης (74′ Αγγελούσης), Παπαζαχόπουλος (62′ Μπαρτζουλιάνος), Δουβάρας, Ντάμπος, Πατσαρούχας.
Στον πάγκο: Τσανούλας, Θεοδωρόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This