Επιλογή Σελίδας

Σε ένα αρκετά καλό και «καθαρό» παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρων των φιλάθλων μέχρι το τέλος, ο ΠΟ Ελασσόνας στο πλαίσιο της 21ης και προτελευταίας αγωνιστικής, έχασε τη νίκη στο 90’+4′ από την Δήμητρα Ευξηνούπολης που ισοφάρισε σε 2 – 2.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Ελασσόνας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έκανε αρκετές φάσεις και κατάφερε στο 28’ να προηγηθεί με 1 – 0 με τακουνάκι του Χαλάτση.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι, ανέβασαν στροφές, είχαν δύο καλές στιγμές χωρίς όμως επιτυχία, με το 1 – 0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μόρα θα φτάσουν και σε δεύτερο γκολ στο 54’ με κοντινή προβολή του Γκουντρουμπή.

Στο 58′ ο ΠΟΕ θα μείνει με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Φουρκιώτη, με τους φιλοξενούμενους από εκείνο το σημείο και μετά να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ότι αγωνιζόταν με παίκτη περισσότερο και πίεζαν τους γηπεδούχους για να φτάσουν σε κάποιο γκολ το οποίο πέτυχαν στο 65’ με τον Ελασσονίτη Πεπκολάι μειώνοντας σε 2 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν στις καθυστερήσεις να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπουμπούκη, με το 2 – 2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Ελασσόνα (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Καραμούλας, Νταπμώσης, Λαγός, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης (46’ Ιγγλέζος), Γκαμπέτας (46’ Αρσένης), Χαλάτσης, Γκουντρουμπής (63’ Τόλιος), Ματούλας (63’ Μπούσιας), Καραγκούνης (75’ Μουστάκας).

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Λάμπος, Στεφανής, Γαλανόπουλος, Φαράντος, Καμπέρης (66’ Μαυροζούμης), Καρράς, Διαμαντόπουλους (66’ Μπουμπούκης), Βουρδάκης, Πεπκολάι, Σιόβας (46’ Δημητρίου).

Πηγή: Αρένα Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This