Επιλογή Σελίδας

Μια αγωνιστική πριν το φινάλε του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής ο Ηρακλής Λάρισας, χάρις στο ένα και μοναδικό τέρμα του Γιάννη Χρηστίδη επικράτησε με 1 – 0 του Αμβρυσσέα Διστόμου και σε συνδυασμό της «λευκής» ισοπαλίας του Α.Ο. Υπάτου στη Νέα Αρτάκη, πέρασε μόνος πρώτος στη κορυφή του 3ου Ομίλου.

Η νίκη του Ηρακλή και η «γκέλα» του Α.Ο. Υπάτου δεν αποτελεί από μόνο του την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ηρακλή. Και αυτό διότι ο Ηρακλής θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική στη Θήβα να μην ηττηθεί από την ομάδα του Α.Ο. Υπάτου ούτως ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να οδηγηθεί στα μπαράζ ανόδου για την Super League 2.

Οι «κυανόλευκοι» κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του μαχητικού Αμβρυσσέα, χάρις σε γκολ του Γιάννη Χρηστίδη στο 28ο λεπτό, το οποίο και έφτασε στο συγκρότημα του Χρήστου Χατζηλιάδη για να κερδίσει την αναμέτρηση και να περάσει στη πρώτη θέση, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω την ομάδα του Υπάτου.

Την τελευταία αγωνιστική ο Ηρακλής Λάρισας αγωνίζεται στη Θήβα φιλοξενούμενος από τον Α.Ο. Υπάτου, παίζοντας για δύο αποτελέσματα. Της ισοπαλίας και φυσικά, της νίκης!

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Παπαγιάννης, Γκαλίτσιος, Δοδοντσάκης (60′ Κούλπας), Παπαγεωργίου, Καμπέρης (74′ Γαργάλας), Αγρόδημος (60′ Μπραγκαμόντε), Μπάμης, Γκίκας, Χρηστίδης (63′ Λώττας), Ζαφειρίου (74′ Κακαβίτσης), Αλεξίου.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Αντώνης Δρακόπουλος): Θεοδωρόπουλος, Πούλος Ι., Μαλισσόβας, Πούλος Οδ., Ιωάννου, Βλάχος, Γεωργουσόπουλος, Βιέννας, Αλμπάνης, Δήμου, Αντωνόπουλος.

Πηγή: Αρένα Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This