Επιλογή Σελίδας

Του Γιώργου Γιώτα

Ν. Αρτάκη και ΑΟ Υπάτου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία από τις δυο ομάδες. Κι αν για τους Βοιωτούς δεν είναι καταστροφή καθώς με νίκη την ερχόμενη Κυριακή κατακτούν το πρωτάθλημα και πάνε στα μπαράζ ανόδου, για τη Ν. Αρτάκη η ισοπαλία αυτή είναι καταδικαστική και την φέρνει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας δεν είχε κλασικές ευκαιρίες αλλά όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι με περίσσιο πάθος και σκληρές μονομαχίες δείγμα της θέλησης για τη νίκη από τους 22 ποδοσφαιριστές.

Περισσότεροι από 500 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του “Ν. Κίλιμπας” εκ των οποίων και 100 περίπου από τη Βοιωτία, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.

Σ’ ένα δυνατό, σε ορισμένες περιπτώσεις σκληρό πρώτο μέρος οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν καθαρές ευκαιρίες στις αντίπαλες περιοχές. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη μεγαλύτερη διάρκεια την κατοχή και οι “ερυθροκίτρινοι” έψαχναν τον κενό χώρο στην κόντρα επίθεση.

Τελικά καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε στο Α΄ 45λεπτο να απειλήσει. Το παιχνίδι είχε αρκετές στιγμές έντασης με τους παίκτες των δυο ομάδων να γίνονται ένα κουβάρι.

Στο 4ο λεπτό σέντρα του Μπουντόπουλου από δεξιά, Ποτουρίδης και Σπηλιώτης μπερδεύτηκαν και η κεφαλιά πέρασε ψηλά άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η σέντρα σουτ του Σταγάκη από πλάγια αριστερά δεν αιφνιδίασε το Ντουμάνη που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 28΄ εκτέλεση κόρνερ του Ντελέκου ο Καραμπάς πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου εκτέλεση φάουλ του Ντελέκου μέσα στην περιοχή ο επερχόμενος Τσούπρος πήρε την κεφαλιά αλλά ήταν δυνατή και πέρασε πάνω από την εστία.

Στο 47΄ μετά από απομάκρυνση της άμυνας των γηπεδούχων το σουτ του Ποτουρίδη δεν ανησύχησε τον Ντουμάνη.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τσούπρος έκοψε καθαρά τον Σπηλιώτη ο οποίος στη συνέχεια τον χτύπησε και είδε απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Κεφίλη.

Το Ύπατο συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και με 10 παίκτες, ενώ στο 62΄ο Αργυρίου έπιασε καλό δυνατό σουτ η μπάλα είχε κατάληξη προς την εστία αλλά η προβολή του Τσούπρου ήταν σωτήρια κόβοντας σε κόρνερ

Στο τελευταίο 10λεπτο οι γηπεδούχοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση ψάχνοντας το γκολ της νίκης.

Στο 88΄ ο Παπαδάκης μπήκε στην περιοχή και βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή της αναμέτρησης να του δείχνει κίτρινη για θέατρο

Ίδια φάση από την αριστερή πλευρά αυτή τη φορά με τον Παπαδάκη να βρίσκεται ξανά πεσμένος στην περιοχή χωρίς να υποδεικνύεται παράβαση.

Στο 91΄ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Τσούπρος πήρε την κεφαλιά το σουτ του Κωνσταντίνου κατέληξε στην αγκαλιά του Βουτσελά.

Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων το σουτ του Γριζανίτη από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Μ. Γκόφας): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Κουτρόπουλος (80΄ Γριζανίτης), Τσούπρος, καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Μεγάλος, Ζαχαρόπουλος (86΄ Αντωνάκης), Χατζηστάμου

ΑΟ Υπάτου: (Γ. Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Σταγάκης, Βέρτζος, Παπαδόπουλος, Γλυνός, Σπηλιώτης, Ταυταρίδης, Ποτουρίδης (78΄Ζήση), Μπουντόπουλος (78΄ Σάνι), Πέντα (40 ΄Γκούρας, 87΄ Νικολάου)

Πηγή: Star Sports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This