Επιλογή Σελίδας

Ένα ακόμη βήμα προς την παραμονή στη Γ’ Εθνική έκανε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που κέρδισε εκτός έδρας την Φήκη με 1-0, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Το “χρυσό” γκολ για τον Εθνικό πέτυχε ο Καραγκούνης στο 40′ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κόλα.

Η ομάδα του Δημήτρη Παυλίδη έφτασε τους 32 βαθμούς, όσους έχει και ο Αμβρυσσέας Διστόμου (η ομάδα της Βοιωτίας υπερτερεί στην ισοβαθμία) και παρέμεινε στην 7η θέση, έχοντας πλέον διαφορά 2 βαθμών από τον 8ο Ατρόμητο Παλαμά που βρίσκεται κάτω από την επικίνδυνη ζώνη.

Την προσεχή Κυριακή στην οποία ο Εθνικός υποδέχεται την αδιάφορη Ελασσόνα, αρκεί και ο βαθμός της ισοπαλίας στην ομάδα της Πιερίας για να εξασφαλίσει την παραμονή καθώς Αμβρυσσέας και Ατρόμητος Παλαμά αγωνιζονται μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την ήττα, η ομάδα της Φήκης εξασφάλισε την παραμονή της καθώς με 34 βαθμούς είναι ασφαλής μετά την ισοπαλία της Αρτάκης με τον ΑΟ Υπάτου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιγαρίδας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με βοηθούς τους Καλογριανίτη (ΕΠΣ Καρδίτσας) και Γιοβάνη (ΕΠΣ Καρδίτσας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΟ Φήκης: Ντάσκας, Γιαννούλας, Τζέλης, Κατσαντώνης (75′ Μακρής), Μωραΐτης, Καλαμαράς (54′ Ζέρβας), Γεωργάκης, Πολυζόπουλος, Κοντογεώργος (66′ Τσιαφίτσας), Σκόνδρας, Γκαντιάς.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Σταυρίδης, Καραγκούνης, Γιατζιτζόγλου, Φυτόπουλος, Καρτσαμπάς, Χατζηδίμπας, Κόλα, Νομικός (34′ Κοτσαριδης), Ιντζόγλου, Μπατζώνης, Σεχολάρι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This