Επιλογή Σελίδας

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Απόλλων Ράχης κέρδισε με 2-1 την Ακαδημία Γιώτσα, σε αναμέτρηση για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η ομάδα της Ράχης έφτασε τους 49 βαθμούς και διατηρήθηκε στο +2 από τον Ερμή Εξοχής και στο +3 από την Ακαδημία Βατανιακός 1978.

Το “συγκρότημα” του Αστέριου Γιώτσα έμεινε στους 26 βαθμούς και υποχώρησε στην 6η θέση καθώς το προσπέρασε η Κατερίνη FC ενώ την ήττα εκμεταλλεύτηκε και η Αναγέννηση Σβορώνου που πλησίασε στους 2 βαθμούς.

Ο Μπατζογιάννης ήταν αυτός που στο 9′ έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το 59′ οπότε και ο Ι. Κατής ισοφάρισε σε 1-1 για τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Ράχης έφτασε στη νίκη χάρη σε γκολ του Π. Καρακούση στο 78′, με το 2-1 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Ατματζίδη και Στ. Σεσέντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Ράχης: Θωμόπουλος, Βελέτζας, Κατσαμάγκας Κ., Στεφανίδης Ν. (52′ Τριανταφύλλου), Αβριωνίδης, Μπουρονίκος, Κατής Ι., Βαϊτσόπουλος, Κατσαμάγκας Χ., Καρακούσης Π., Κατσαντώνης.

Ακαδημία Γιώτσα: Τσακνάκης, Ανυφαντής, Μπατζογιάννης, Δάλλας (61′ Μίγκος), Αετός, Στεφανίδης Αλ., Σαφέτης, Καραθάνος, Σταλίκας, Σταυρογιάννης (84′ Μπέης), Ζανέτας (52′ Κατσίμπουρας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This