Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό βήμα προς την άνοδο έκανε η Ακαδημία Βατανιακός 1978 που στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου Κατερίνης Β’, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη που θα είναι σίγουρα στα πλέι οφ ανόδου έφτασε τους 46 βαθμούς παραμένοντας στην 3η θέση του πίνακα με τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Ράχης και τον δεύτερο Ερμή Εξοχής που επίσης κέρδισαν, να παραμένει στους 3 και 1 βαθμό αντίστοιχα.

Ο Ατρόμητος που επίσης θα βρίσκεται στα πλέι οφ παρέμεινε στην 4η θέση με 34 βαθμούς.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 56′ ο Μπούκλας που μετά από διαδοχικές προσπάθειες των παικτών του Βατανιακού και αποκρούσεις των αμυντικών, με διπλή προσπάθεια στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκούτζα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Β. Λέφα και Δ. Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ακαδημία Βατανιακός 1978: Κωνσταντινίδης, Μυρτολλάρι, Ανανιάδης, Χαντζαρίδης, Δράντζιος, Καρυώτης (76′ Λάμο), Pirgu, Δημητρίου, Μπούκλας (83′ Φωτιάδης), Γκιόκα (83′ Παλέγδας), Αποστολίδης (67′ Παπούλας).

Ατρόμητος Κατερίνης Β’: Γκούτζας, Ελεζάι, Πανανός, Παπαδόπουλος Π., Ιωαννίδης, Ξανθόπουλος (22′ λ.τ. Μαστορίδης – 72′ Καρκάλης), Χέρας (72′ Αμβροσιάδης), Ζαζόπουλος, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος Δ. (69′ Σταμκόπουλος), Πατσιοδήμος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This