Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα και Αιγινιακός, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αποτέλεσμα που διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας τους Αιγινιώτες.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έφτασε τους 44 βαθμούς και παρέμεινε πρώτη υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον Καλλιθεακό (νίκησε 3-0 χωρίς αγώνα τον Ορφέα Φωτεινών).

Οι δύο ομάδες έχουν βαθμολογική απόσταση 9 βαθμών από Πίνδο Άνω Αγιάννη και Ελπίδα Ανδρομάχης, και βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση της ανόδου καθώς στα πλέι οφ που ακολουθούν μετά το πέρας της κανονικής περιόδου δεν είναι εύκολο να ανατραπεί η διαφορά.

Ο Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα έφτασε τους 20 βαθμούς και παραμένει στην 8η θέση του πίνακα, έχοντας διαφορά 4 βαθμών από τον 9ο Εθνικό Κατερίνης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αιγινιακός αγωνίστηκε χωρίς τερματοφύλακα μιας και Μοσχίδης και Γιαγκίδης απουσίασαν καθώς βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Έτσι, τα γάντια του πορτιέρε φόρεσε ο Μπουντάνι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Κουλιανόπουλου στο 31′.

Ο Αιγινιακός ισοφάρισε στο τελικό 1-1 με τέρμα του Μιχαηλίδη στο 75′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Μπεκιάρης, Ζαρογιάννης, Τόκας, Περδίκης, Κουτσής, Μπουτογιάννης, Τσιούχας (80′ Κατσιούλας), Αετός, Κουλιανόπουλος (90′ Λαφατζής), Τσουρέκας, Καλαϊτζής.

Αιγινιακός: Μπουντάνι, Κακατάσιος (90′ Παντερμαλής), Παπαδόπουλος (62′ Τασιώνας), Παππάς, Τσολακίδης, Δαραής, Καπετάνος, Φιρινίδης, Τσερόλας (54′ Μιχαηλίδης), Κιρκιλιανίδης, Ορφανίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This