Επιλογή Σελίδας

Στην 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η Πίνδος Άνω Αγιάννη που κέρδισε με 3-0 τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη ξεπέρασε για έναν βαθμό τον Απόλλωνα Λιτοχώρου (35 έναντι 34) ενώ ισόβαθμη με την Πίνδο είναι και η Ελπίς Ανδρομάχης (υπερτερεί η Πίνδος λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων).

Τόσο η Πίνδος όσο και ο Γεωργάκης Ολύμπιος θα τα “ξαναπούν” στα πλέι οφ εκεί όπου θα βρίσκονται και οι Λοφίτες οι οποίοι έχουν 30 βαθμούς και θα τερματίσουν στην 6η θέση της βαθμολογίας της κανονικής διάρκειας.

Το δρόμο της νίκης για τους γηπεδούχους “άνοιξε” στο 20′ ο Αμπατζίδης, με το 1-0 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 57′ ο Γιάννης ζευγάρωσε τα τέρματα για την Πίνδο.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Αμπατζίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 60′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Β. Λέφα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Καραθάνος, Γρηγοριάδης (80′ Κότσι), Παρμακτσίδης Κ. (85′ Καρράς), Κακκάρας Σ., Παρμακτσίδης Π. (85′ Σιούντας), Αμπατζίδης (85′ Lleshaj), Παπαζήσης, Γιάννης, Φωκαΐδης (85′ Μαντζαρίδης).

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Μπαλαούρας Α., Γιαννώτας (21′ Κουμαντζιάς Β.), Μπαλαούρας Α., Μέλλιος, Ίτσιος, Κώστας, Κουμαντζιάς Π., Ευαγγελόπουλος, Νούλας, Ναλμπαντίδης, Μπακούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This