Επιλογή Σελίδας

Έστω και με το “φτωχό” 1-0, η Ελπίς Ανδρομάχης κέρδισε τον Νέο Παμβρυακό για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές.

Η ομάδα του Θάνου Τζήμα έφτασε τους 35 βαθμούς και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας, μαζί με την Πίνδο Άνω Αγιάννη, με τις δυο ομάδες να είναι όμως αρκετά μακριά από την πρώτη δυάδα που οδηγεί στην Α’ κατηγορία.

Η ομάδα της Βρύας έμεινε στους 13 βαθμούς και την προτελευταία θέση του πίνακα και σκέφτεται ήδη τα πλέι άουτ όπου θα προσπαθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε ο Λάμο στο 67′ ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Μήτση, έπειτα από παράλληλη σέντρα του Παπαδόπουλου που βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Δ. Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Φτεργιώτης (62′ Τσέτσιλας), Λάμος, Γεωργιάδης, Κουκάρας, Κελέρογλου, Παπαδόπουλος, Μπούσιου, Σκούφας, Κυπαρίσσης (90′ Τσιούπρος), Μαγιώνας (62′ Τζιμόπουλος).

Νέος Παμβριακός: Μήτσης, Βαρμάζης, Στραβογιάννης, Χασιάκης (87′ Τσάτσος Δ.), Τσάτσος Δ., Καραμέλιος, Σιασιόπουλος, Στραβογιάννης, Βαϊνάς (80′ Κόντος), Δαλάκας, Αποστολόπουλος (70′ Χρυσόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This