Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Λιτοχώρου και τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, γκολ δεν επιτεύχθηκε με το τελικό 0-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Από το 70′ και μέχρι το τέλος της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε ο Ζηνέλης με κόκκινη κάρτα για εξύβριση των Θείων.

Οι Λιτοχωρίτες είχαν ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στα πλέι οφ, όμως μετά τα σημερινά αποτελέσματα υποχώρησαν στην 5η θέση καθώς τους ξεπέρασαν Πίνδος Άνω Αγιάννη και Ελπίς Ανδρομάχης που πλέον έχουν 35 βαθμούς έναντι 35 του Απόλλωνα.

Η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου που θα παλέψει να αποφύγει τις τρεις τελευταίες θέσεις στη διαδικασία των πλέι άουτ, έφτασε τους 22 βαθμούς παραμένοντας στην 7η θέση και στο +2 από τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Σκαμπαρδώινης με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Λιτοχώρου: Μητρόπουλος, Κύριλλος, Φούφι, Ντάτσι, Κουράτι, Ζήδρος, Ζηνέλης, Μαύρος, Κουκουνάρας (46′ λ.τ. Ζαχουδάνης), Κανούλας, Κεχαγιάς.

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Νικολαΐδης, Γκουτζιάνας, Εφραιμίδης, Σκραπαλής, Καλαϊτζής (90′ Πετρίδης), Βανάσας, Παπαδόπουλος, Περιστερόπουλος, Μπαϊράμι (67′ Γκούτζας), Πετρίδης.

  • Ο Κουκουνάρας του Απόλλωνα Λιτοχώρου τραυματίστηκε στο 40′ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This