Επιλογή Σελίδας

Ακάθεκτη συνεχίζει η Βέροια την πορεία της προς την Super League 2. Η ομάδα της Ημαθίας πέρασε και από τις Σέρρες, κερδίζοντας με 1-0 τον μαχητικό Πανσερραϊκό και πετυχαίνοντας μια ακόμη σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Από την άλλη μεριά, ο Πανσερραϊκός, όντας βελτιωμένος στα τελευταία ματς, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι, παραμένοντας σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία, κοιτάζοντας τον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλων Πόντου έναν από τους «τελικούς» για τα «λιοντάρια».

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε έχοντας από μια καλή ευκαιρία στο ενεργητικό τους οι δύο ομάδες, με τη Βέροια να απειλεί στο 29’ με τον Γιακουμάκη να χάνει μοναδική ευκαιρία από κοντά να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 30’ ο Στίνα από πλευράς Σερραίων επιχείρησε ένα πολύ καλό σουτ το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που αιφνιδίασαν τους «κόκκινους» όταν ο Πασάς με σουτ στο 52′ νίκησε τον Κατσίκα ανοίγοντας το σκορ

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη συνέχισε να απειλεί όποτε της δίνοντας η ευκαιρία και στο 63’ ο Φοφανά από πολύ κοντά πλάσαρε για να αποκρούσει σε κόρνερ ο Κατσίκας. Ο Πανσερραϊκός ψάχνοντας ανοιχτούς διαδρόμους στην άμυνα της Βέροιας, στο 67’ έχασε μια πολύ καλή στιγμή για την ισοφάριση όταν ο Κανίς έκανε την σέντρα και ο Κόντσι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αργά να καταλήξει λίγο έξω από την εστία του Βελλίδη. Στο 80’ ο Πόζογλου στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ όταν το σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ.

Πανσερραϊκός (Διγκόζης): Κατσίκας, Κεφαλάς (88′ Μασκανάκης), Καρασαλίδης, Ζέρης , Πίντο, Μαρκιόνι (59′ Ανάκογλου), Κρητικός, Στίνα, Κόντσι, Ντίαζ (88′ Έππας), Κανίς.

Βέροια (Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Πεταυράκης (66′ λ.τ Παπαχρήστος), Μούχαλης, Δημόπουλος, Σκόνδρας, Γαβριηλίδης, Οικονόμου, Μούργος (78′ Πόζογλου), Φοφανά (78′ Ορφανίδης), Γιακουμάκης (88′ Καπνίδης), Πασάς (88′ Μπλέτσας).

Σέρρες: Βασίλης Πολίτης

Pin It on Pinterest

Shares
Share This