Επιλογή Σελίδας

Προφανώς ο ένας βαθμός δεν είναι αρκετός για να δώσει ώθηση για την σωτηρία στον ΑΟΤ αλλά βάση της εικόνας που έχει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια και με τον Ηλία Αϊβάζογλου να μην εμφανίζεται καν στο γήπεδο ισοδυναμεί με άθλο.

Με τους παίκτες αποκαμωμένους από τα συνεχόμενα παιχνίδια και με εξαιρετικά λίγες επιλογές στον πάγκο τα Τρίκαλα κατάφεραν να μείνουν ζωντανά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης έχοντας και κάμποσες αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών.

Ο νεαρός Μυλόπουλος ήταν αυτός που σημείωσε το 1-0 με την Ξάνθη να αντιδρά στην επανάληψψη και να φτάνει στην ισοφάριση με τον Κρητικό.

Μακάρι ο βαθμός αυτός να αποτελέσει κίνητρο για την συνέχεια με τα Τρίκαλα να ψάχνουν την υπέρβαση την Τετάρτη μέσα στην Ηγουμενίτσα κόντρα στον Θεσπρωτό.

Προβάδισμα με Μυλόπουλο

Τα Τρίκαλα πήραν το προβάδισμα στο σκορ με τον Κύπριο στράικερ Σωκράτη Μυλόπουλο στο 15’ όταν μετά από φάουλ του Ριζογιάννη την έστειλε με κεφαλιά στα δίχτυα του Ίτσο.

Τα Τρίκαλα είχαν μία καλή ευκαιρία στο 34΄ να βάλουν και δεύτερο τέρμα όταν ο Ζησόπουλος μετά από ασιστ του Ελευθεριάδη δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα από εξαιρετική θέση.

Ισοφάριση από τον Κρητικό

Η Ξάνθη στην πρώτη της ουσιαστικά επιθετική προσπάθεια στην επανάληψη σκόραρε με τον Κρητικό ο οποίος βγήκε μόνος απέναντι στον Περλέσι. Στο 67’ ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αλβανό πορτιέρο των Τρικάλων που απέκρουσε εντυπωσιακά.

AO Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Περλέσι, Σανδραβέλης, Νιάρος, Ριζογιάννης, Γκοβίνας, Πέλκας (27’ λ.τρ. Ζησόπουλος), Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος, Ελευθεριάδης (43’ λ.τρ. Κλεμέντε), Μυλόπουλος (84’ Φουτσίνι), Μανίσογλου

Ξάνθη (Κώστας Ανυφαντάκης): Ίτσο, Μιχαήλ, Παπάζογλου Αν. (46΄ Μπάτζιος), Τσιλιγγίρης, Διαμαντόπουλος, Ουνγιαλίδης (46΄ Χαλήλ Τανζού), Αλί Μπάμπα, Γκόμεθ, Δόρης (46΄ Δεληγιαννίδης, 68’ λ.τρ. Πολίμος), Κρητικός (73΄ Τσελεμπάκης)

Τo  παιχνίδι «σφύριξε» ο Γρεβενιώτης Τσέτσιλας με βοηθούς τους Μωυσιάδη (Γρεβενών) και Καραλή (Ηλείας). Έδειξε κίτρινες κάρτες στον Γκόμεθ, Τζανακάκη, Αλί Μπάμπα  της Ξάνθης

Πηγή: Goaltrikala

Pin It on Pinterest

Shares
Share This