Επιλογή Σελίδας

Στον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Βατάν σε μία εβδομάδα θα κριθεί ποιος από την Αναγέννηση Κολινδρού και τον Βατανιακό θα προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, καθώς στην πρώτη αναμέτρηση στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα.

Ήταν ένας αγώνας που ήδη ξεχάστηκε από όσους τον παρακολούθησαν μιας και μοναδικός στόχος και των δύο ομάδων ήταν να μη δεχτούν γκολ. Είναι χαρακτηριστικό πως Τόλιος και Κούζας ανησύχησαν από μία φορά έκαστος, με το 0-0 να έρχεται φυσιολογικά.

Οι Κολινδρινοί ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λαδά στο 90′ με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα γιατί έπαιξε επικίνδυνα κατά αντιπάλου. Ο παίκτης της Αναγέννησης είχε δει τη πρώτη κίτρινη κάρτα στο 25′ για ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα.

Πάντως, ο παίκτης των γηπεδούχων θα δώσει κανονικά το παρών στη ρεβάνς καθώς θα εκτίσει την ποινή του στο κυριακάτικό παιχνίδι πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Μηνούδη και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γκουδάρας, Λαδάς, Δημάσης, Αποστολίδης, Κοσμίδης, Πρασσάς, Μπουράνης, Ματζουράκης, Καμπερίδης Χ. (80’ Κατσιούλας), Πατατούκας.

Βατανιακός Κατερίνης (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Σαμανίδης (82’ Παλαιολόγου), Δερμίσης, Λιόλιος, Κολαξίδης, Μυστρίδης Ρ., Λαζαρίδης, Δημηνάς (66’ Μπενίσκος), Κατσάρας, Τσιώμης, Μυστρίδης Ν. (59’ Μιχαηλίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This