Επιλογή Σελίδας

Σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο ΓΑΣ Σβορώνου που κέρδισε στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 με 2-1, στο πλαίσιο του 1ου ημιτελικού.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις, ένταση και πάθος, η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού και παρότι δε δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, έφτασε δίκαια στη νίκη, χάρη σε δυο γκολ του Κυπαρίσση. Οι Πόντιοι έδωσαν το βάρος στα μετόπισθεν και επιθετικά δε φάνηκαν, ευτύχησαν όμως να μειώσουν με τον Κουσουρή, με το γκολ αυτό να δίνει κάποιες ελπίδες για την ανατροπή στη ρεβάνς του “Λάζαρος Ξανθόπουλος”. Υπενθυμίζεται πως δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Το 0-1 έγινε για τους “κιτρινόμαυρους” στο 44′ όταν ο Δημητρίου με βαθιά μπαλιά από τη γραμμή του κέντρου βρήκε τον Κυρτέγο, αυτός από αριστερά, από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι εκεί όπου κινήθηκε ο Κυπαρίσσης και με πλασέ νίκησε στην κλειστή γωνία τον Μελικιάν, ανοίγοντας το σκορ.

Στο 74′ ο Καραμανώλας έκανε τη σέντρα από δεξιά, η μπάλα πέρασε από τον Γιώτσα και ο Κυπαρίσσης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι προλαβαίνοντας τον Παντζιάλα και “έγραψε” το 0-2, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η ΠΑΕ Ποντίων μείωσε σε 1-2 στο 89′ με σέντρα σουτ του Κουσουρή από δεξιά, με την πορεία της μπάλας να αιφνιδιάζει τον Αδάμο.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Μπατσαρά και Βρούζο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων 2012:
Μελικιάν, Μάλα, Κυλώνης, Ίτσιος, Σιδηρόπουλος, Μυρωτής (65’ Τσινίκος), Κατσιούλης, Παντζιάλας, Γιώτσας, Κουσουρής, Μιχαηλίδης (72’ Σκαμπαρδώνης).

ΓΑΣ Σβορώνου: Παπατολίκας (53’ λ.τ. Αδάμος), Βούλγαρης Ν., Θεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Δημητρουλόπουλος, Καραμανώλας (80’ Κατσιαμήτας), Τροΐρης (69’ Ζώβληκας), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (80’ Γκαράτζιας), Δελαβερίδης (80’ Μακράκης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This