Επιλογή Σελίδας

Το “κυνήγι” του πρωτοπόρου ΓΑΣ Σβορώνου συνεχίζει ο Βατανιακός που δε δυσκολεύτηκε απέναντι στον προτελευταίο της βαθμολογίας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τον οποίο και κέρδισε με το ευρύ 5-0 εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε τους 60 βαθμούς έναντι 68 της ομάδας του Σβορώνου και αν και οι δύο κερδίσουν την επόμενη αγωνιστική τους αγώνες με Ακαδημία Πλαταμώνα και Αετό Καταλωνίων, αντίστοιχα, θα κοντραριστούν στην τελευταία αγωνιστική με στόχο ο μεν Βατανιακός να μη χάσει και έτσι να πραγματοποιηθούν πλέι οφ, ο δε ΓΑΣ Σβορώνου να κερδίσει και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο Αχιλλέας έμεινε στους 11 βαθμούς και είδε τον Αετό Καταλωνίων να αποσπάται με 4 βαθμούς στην κούρσα των δύο ομάδων για τη σωτηρία.

Αν η ομάδα της Νεοκαισάρειας δεν μπορέσει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να ξεπεράσει τον Αετό, για να παραμείνει στην κατηγορία θα χρειαστεί να σωθεί ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στη Γ’ Εθνική και να προβιβαστεί και ο πρωταθλητής Πιερίας.

Μόλις στο 5′ ο Κατσάρας άνοιξε το σκορ για τον Βατανιακό.

Στο 24′ ο Μιχαηλίδης έκανε το 0-2.

Στο 27′ ο Κατσάρας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ πέτυχε το 0-3 ενώ στο 42′ έκανε χατ τρικ, διαμορφώνοντας το 0-4.

Το τελικό 0-5 έγινε στο 65′ από τον Αδαμόπουλο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκαμπαρδώνης με βοηθούς τον Λυκόπουλο και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Αμβροσιάδης, Τσεντίδης, Παπαγιαννόπουλος, Καραγκούνης, Σιαμάγκας, Μυρωτής, Ζιάκας, Μπαμπούλης, Καραγκούνης, Γαβρίδης, Χαραλαμπίδης.

Βατανιακός: Αδαμόπουλος, Δερμίσης (46′ Δημηνάς), Λιόλιος (37′ Λάιος), Μυστρίδης Ρ., Νταμπαλάκης, Παλαιολόγου, Τσιώμης (46′ Τσικαδέρης), Κατσάρας (60′ Μυστρίδης Ν.), Λαζαρίδης (46′ Σαμανίδης), Μιχαηλίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This