Επιλογή Σελίδας

Πολύτιμη νίκη – ανάσα για την παραμονή στην κατηγορία πέτυχε ο Αμβρυσσέας Διστόμου, καθώς επικράτησε με 2-0 του πρωτοπόρου ΑΟ Υπάτου.

Το παιχνίδι στο Δίστομο πραγματοποιήθηκε σε ένα πολύ επιβαρυμένο αγωνιστικό χώρο, με το χιόνι να πέφτει ανά διαστήματα και να δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Μοιραία το ματς κρίθηκε στη δύναμη, με τους γηπεδούχους που έπαιζαν την παραμονή τους στην κατηγορία, να εμφανίζονται πιο αποφασιστικοί παίρνοντας τελικά τους 3 βαθμούς,

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ.. από τα αποδυτήρια για τον Αμβρυσσέα. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, μετά από εκτέλεση φάουλ στην καρδιά της περιοχής του ΑΟ Υπάτου, έπειτα από φάση διαρκείας και μετά από καραμπόλες, οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ, με τον Δήμου να είναι ο παίκτης που ήρθε τελευταίος σε επαφή με τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα του Βουτσελά.

Η ομάδα του Υπάτου προσπάθησε να αντιδράσει δημιουργώντας τρεις κλασσικές ευκαιρίες για γκολ, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Μπουντόπουλος απέτυχε δις να σκοράρει, ενώ ο Θεοδωρόπουλος είχε απάντηση και στην προσπάθεια του Ταυταρίδη κρατώντας απαραβίαστη την εστία του. Οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους, είχαν μια μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, όμως ο Βουτσελάς φώναξε παρών και διατήρησε ζωντανή στο παιχνίδι την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, μιας και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν.. ανύπαρκτες. Η μοναδική ευκαιρία ωστόσο μετουσιώθηκε σε γκολ στο 74ο λεπτό κι ενώ ο ΑΟ Υπάτου είχε βγει μπροστά για την ισοφάριση. Η μπάλα στρώθηκε στον Γεωργουσόπουλο, αυτός εξαπέλυσε δυνατό σουτ από μέση απόσταση και σκοράροντας ένα όμορφο γκολ έκανε το 2-0 «κλειδώνοντας» το τρίποντο για την ομάδα του.

Πλέον ο Αμβρυσσέας βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή, ενώ ο ΑΟ Υπάτου καλείται να ανασυνταχθεί άμεσα ενόψει του αγώνα με τη Νέα Αρτάκη, η οποία θα παίζει την κατηγορία στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Αμβρυσσέας Διστόμου (Λύτρας): Θεοδωρόπουλος, Κυπραίος, Μαλισσόβας, Πούλος, Ιωάννου, Αντωνόπουλος, Γεωργουσόπουλος, Βλάχος, Δήμου, Βιέννας, Αλμπάνης

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Σταγάκης, Ροκάι, Βέρτζος, Ταυταρίδης, Πέντα, Ματίας, Γκούφας, Μπουντόπουλος, Σπηλιώτης

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This