Επιλογή Σελίδας

Αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της 4ης θέσης έκανε ο Ατρόμητος Κατερίνης που κέρδισε στο “Γεώργιος Ασλανίδης” την 25η Μαρτίου με 2-1, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έφτασε τους 44 βαθμούς και έθεσε εκτός διεκδίκησης της 4ης θέσης την ομάδα της 25ης Μαρτίου που έμεινε στους 38 βαθμούς και στην 6η θέση του πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 30′ με γκολ του Χαλκίδη.

Στο 42′ η ομάδα του Ατρόμητου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Λαφατζή με κόκκινη κάρτα για εξύβριση των Θείων.

Πάρα το αριθμητικό μειονέκτηκα, ο Ατρόμητος δεν πτοήθηκε και έφτασε στο 0-2 με γκολ του Χρυσόπουλου στο 57′.

Το “συγκρότημα” του Νίκου Τσαγκαλίδη μείωσε σε 1-2 με γκολ του Μήτρα στο 87′ αλλά το σκορ δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά και ο Ατρόμητος πανηγύρισε το “τρίποντο”.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Νίκου, Παυλίδης Α., Μήτρας, Τσιντώτας (76′ Στρατής), Τασίδης (69′ Γκουλαξίδης), Παπαδόπουλος, Χαρτοματζίδης, Καλαμπάκας, Καλαϊτζής (59′ Γκουνέλας), Παυλίδης Γ..

Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Λαφατζής, Σατσίδης, Σταλίκας, Κωνσταντινίδης, Χαλκίδης, Παναγιωτίδης Γ., Ιωαννίδης (82′ Μαλεζάς), Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης (82′ Περγκεγκάι), Καραγκιοζίδης (46′ Medolli), Παναγιωτίδης Α. (34′ Μπαλαμπάνης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This