Επιλογή Σελίδας

Με 2-0 επικράτησε της ΑΕ Καρίτσας η Αναγέννηση Κολινδρού στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παρέμεινε στο -2 από τον 4ο Ατρόμητο Κατερίνης, δυο “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη έφτασε τους 42 βαθμούς και θα κυνηγήσει το “δυο στα δύο” κόντρα σε Άρη Κοκκινοπλιτών και 25η Μαρτίου ελπίζοντας ο Ατρόμητος να χάσει βαθμούς απέναντι σε Δία Δίου και Θερμαϊκό.

Προς το παρόν βέβαια, η προσοχή των “τσακαλιών” στρέφεται στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας και στον πρώτο ημιτελικό με τον Βατανιακό που θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στον Κολινδρό, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 30 Μαρτίου στο Βατάν.

Η ΑΕ Καρίτσας που είναι βαθμολογικά αδιάφορη μιας και εξασφάλισε ήδη την παραμονή της στην κατηγορία έμεινε στους 22 βαθμούς και υποχώρησε στην 11η θέση.

Το 0-0 στην αναμέτρηση διατηρήθηκε μέχρι το 69′ οπότε και ο Ματζουράκης άνοιξε το σκορ για τα “τσακάλια”.

Ο ίδιος παίκτης στο 90′ “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Β. Χαλκίδη και Βρούζο.

Από το 64′ η Αναγέννηση Κολινδρού αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Γούτσιου με κόκκινη κάρτα διότι διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γκουδάρας, Λαδάς (55′ Κοσμίδης), Γούτσιος, Δημάσης, Πατατούκας, Τσιάμης (85′ Κακκάνης), Μπουρανής (55′ Ματζουράκης), Καμπερίδης Χ., Καμπερίδης Β. (55′ Αποστολίδης), Πρασσάς (80′ Κατσιούλας).

ΑΕ Καρίτσας (Χρήστος Βελώνης): Πατρής (46′ Ίτσιος), Γουλαντάς (78′ Γκίνας), Φακίτσας, Χασιώτης (67′ Παπαϊωάννου), Μπέης Γ. (87′ Μπέης Β.), Γιαζιτζόγλου, Γκαντάς, Γούτσιος, Μπούσιας (46′ Κοσμίδης), Μητράκας, Σάμπα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This