Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη που το δίνει μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά στην “κούρσα” της παραμονής πήρε ο Αετός Καταλωνίων που κέρδισε εκτός έδρας τον Θερμαϊκό Κορινού με 2-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα των Καταλωνίων έφτασε τους 15 βαθμούς και σε συνδυασμό με την αναμενόμενη ήττα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας από τον Βατανιακό, αύξησε την απόσταση από την προτελευταία θέση σε 4 βαθμούς.

Πλέον, ο Αετός καλείται να διαφυλάξει αυτό το προβάδισμα στις δύο τελευταίες αγωνιστικές στις οποίες αντιμετωπίζει ΓΑΣ Σβορώνου εντός και ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 εκτός έδρας, την ίδια στιγμή που ο Αχιλλέας έχει πιο εύκολο πρόγραμμα παίζοντας με ΑΕ Καρίτσας εκτός και Άρη Κοκκινοπλιτών εντός έδρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν στη Β’ κατηγορία σχετίζεται τόσο με το αν σωθεί ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στη Γ’ Εθνική όσο και με το αν προβιβαστεί στη Γ’ Εθνική ο φετινός πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣ Πιερίας.

Ο αδιάφορος βαθμολογικά Θερμαϊκός παρέμιενε στην 8η θέση και τους 31 βαθμούς και εδώ και αρκετές αγωνιστικές σκέφτεται ήδη την επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34′ με γκολ του Πότσι.

Το τελικό 0-2 πέτυχε στο 90′ ο Πάγια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Βασιλειάδης, Αντωνιάδης, Πολυχρονιάδης, Μπαμπέτας, Αγγελάτος, Νταντίνης, Πιατίδης, Τρούμπαλος, Qevani (46′ Κατσαμάγκας), Παρδάλης, Καραμανώλας.

Αετός Καταλωνίων: Καλαϊτζής, Πουτσίκης, Κουτσιαρής, Φωτόπουλος (90′ Λάζος Θ.), Μούστα, Δούλαλας, Πάγια, Πότσι, Κατσάρας, Λάζος Δ., Νταμπαλάκης (74′ Βασιουρής).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This