Επιλογή Σελίδας

Επιβλητικό ήταν το πέρασμα της ΠΑΕ Ποντίων από το Δίον με την ομάδα της Νέας Ζωής να “σκορπίζει” τον Δία επικρατώντας με 6-0, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα της Κατερίνης που είναι στην 3η θέση έφτασε τους 55 βαθμούς και εφ’ όσον πραγματοποιηθούν τα πλέι οφ ανόδου θα αντιμετωπίσει τον Βατανιακό στα ημιτελικά.

Ο Δίας έμεινε στους 38 βαθμούς και στην 6η θέση, ισόβαθμός με την 25η Μαρτίου, με το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ να σβήνει καθώς η απόσταση από τον 4ο Ατρόμητο με τον οποίο αγωνίζετα την προτελευταία αγωνιστική, είναι 6 βαθμοί.

Οι Πόντιοι άνοιξαν το σκορ στο 16′ με τον Τσινίκο.

Το 0-2 έγινε στο 28′ από το Σάββα.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-3 με γκολ του Κατσιούλη.

Ο Σκαμπαρδωνης στο 68′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Ο Κατσιούλης στο 83′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ “έγραψε” το 0-5.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 85′ ο Πίτσιας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου (67′ Καραΐσκος), Λαζαρίδης, Καραθάνος (67′ Αμανατίδης), Αλεξανδρίδης, Καλουσίδης, Αράπης (67′ Τσαούσης), Καραμήτρος Ν., Μότσιας, Κυπαρίσσης (67′ Καραμήτρος Δ.), Παγωνίδης, Παμλίδης (58′ Ζαβαντίας).

ΠΑΕ Ποντίων κατερίνης 2012 (Σωτήρης Ζιώγας): Μελικιάν, Τουλίκας, Κουλουκουριώτης, Σκαμπαρδώνης (79′ Πίτσιας), Σιδηρόπουλος (72′ Κυλώνης), Τσινίκος, Ίτσιος, Δεληγιάννης, Γιώτσας (72′ Μυρωτής), Σάββας (46′ Κατσιούλης), Μιχαηλίδης (67′ Χρυσός).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This