Επιλογή Σελίδας

Ακόμα ένα βήμα για την οριστική παραμονή στην κατηγορία έκανε η Δήμητρα Ευξεινούπολης επικρατώντας με 3-1 του Π.Ο. Φήκης.

Ο Πεπκολάι στο 15’ με φαλτσαριστό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Βουρδάκης στο 24’ με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση φάουλ κι ενώ η άμυνα της Φήκης δεν κατάφερε να απομακρύνει, έγραψε το 2-0.

Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μωραΐτη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Η Δήμητρα είχε δοκάρι σε μακρινό σουτ του Δημητρίου, με τον τερματοφύλακα της Φήκης να βρίσκει τη μπάλα με τα ακροδάχτυλα και αυτή να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ την ίδια ακριβώς τύχη είχε και το σουτ του Πεπκολάι στην επανάληψη.

Στο 70’ ο Άγγελος Σταυράκης έκανε την απόκρουση του αγώνα, κρατώντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ, όταν αντίπαλος πήρε την κεφαλιά από πολύ κοντά με τον έμπειρο κίπερ να πέφτει εξαιρετικά στη γωνία του και να αποσοβεί βέβαιο γκολ.

Έτσι, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να «κλειδώσουν» τη νίκη με το δεύτερο τέρμα του Βουρδάκη, ο οποίος με σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα στο απέναντι γάμα, σε ένα πανέμορφο γκολ.

«Μελανό» σημείο του ματς ο τραυματισμός του Θωμαΐδη ο οποίος πέρασε αλλαγή στη θέση του Δημητρίου στο 65’, αλλά πέντε λεπτά αργότερα τραυματίστηκε κι πήρε τη θέση του ο Παπουτσής. Όλοι εύχονται να έχει αποφύγει τα χειρότερα, με τους τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για χιαστό

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Λάμπος, Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης (80’ Διαμαντόπουλος), Καρράς, Δημητρίου (65’Θωμαΐδης-70’ λ.τ. Παπουτσής), Βουρδάκης, Αναστασίου (75’ Σιώβας), Πεπκολάι.

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This