Επιλογή Σελίδας

Του Θωμά Τζουβάρα

Η Ξάνθη νίκησε τον ΠΑΟΚ Β’ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο της Super League 2. Οι ακρίτες κέρδισαν μετά από ένα μήνα, μετά τη νίκη επί του Πιερικού με 3-0 στις 13 Φεβρουαρίου. Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη έμεινε μακριά από τα τρίποντα για έξι διαδοχικά παιχνίδια, έχοντας τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου, έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει εκείνη το προβάδισμα στο σκορ στο έβδομο λεπτό. Ο Τσοπούρογλου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Ίτσο.

Ο Αλί Μπαμπά έδωσε το προβάδισμα στο σκορ για τους Θρακιώτες στο 15ο λεπτό. Οι παίκτες του Δικεφάλου έχασαν την μπάλα σε καίριο σημείο και με ωραία ανάπτυξη της μπάλας, ο Αλί Μπαπά, που αγωνίζεται στην Ξάνθη ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, νίκησε τον Μπουργάνη με ωραίο πλασέ.

Οι ακρίτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ από την άσπρη βούλα. Ο Παναγιώτου ανέτρεψε τον Τσέλιο μέσα από την περιοχή και ο Γκόμεζ ευστόχησε για το 2-0. Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε ο Αλί Μπαμπά με δεύτερο προσωπικό γκολ στο 87ο λεπτό.

AO Ξάνθη: Ίτσο (46′ λ.τ Γιακουμής), Μιχαήλ, Παπάζογλου, Τσιλιγγίρης, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85′ Τζανακάκης), Διαμαντόπουλος (69′ Δόρης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (90′ Τσελεμπάκης), Αλί Μπαμπά (90′ Δημητριάδης), Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (46′ Ουεντραόγκο), Παναγιώτου, Τάχατος, Σαλαμούρας, Μελετίδης (46′ Τσαούσης), Τσοπούρογλου (60′ Καλουτσικίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (73′ Σπυρίδης), Πανίδης (46′ Κούτσιας).

Πηγή: Sport 24

Pin It on Pinterest

Shares
Share This