Επιλογή Σελίδας

Κάνοντας ένα κακό πρώτο ημίχρονο στο Καυταντζόγλειο, ο Πανσερραϊκός επανήλθε στο δεύτερο, έβγαλε ψυχή και με το γκολ του Κανίς πήρε τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας!

Ο Πανσερραϊκός δεν ξεκίνησε καλά το ματς στο Καυταντζόγλειο δίνοντας δικαίωμα στον Ηρακλή από το πρώτο κιόλας λεπτό να αναπτύξει μία επιθετικότητα που έφερνε πίεση στη μεσαία γραμμή και προβλήματα στην άμυνα. Οι γηπεδούχοι έχοντας ένα δυνατό 20λεπτό απείλησαν στο 1΄ με μία κεφαλιά του Σίλβα, στο 7΄ με ένα καλό σουτ του Τομάς, στο 8΄ με κεφαλιά του Άλεξιτς και στο 17΄ και πάλι με τον Σέρβο που βρέθηκε απέναντι από τον Κατσίκα από ελεγχόμενη θέση οφσάϊντ, ωστόσο όλες τους οι προσπάθειες κατέληξαν άουτ, χωρίς να χρειαστεί επέμβαση από τον Κατσίκα. Ο Πανσερραϊκός ισορρόπησε για περίπου ένα δεκάλεπτο ανακτώντας την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφεραν να βρούνε ευκαιρία μπροστά από την εστία του Παλαβράκη, παρά τις προσπάθειες των Μέσι και Κόντσι να αναζητήσουν τον Κανίς στην περιοχή. Ο Ηρακλής συνέχισε να πιέζει , στο 32΄ ο Κατσίκας απέκρουσε το σουτ του Άλεξιτς και στο 36΄ ο Πατράλης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0, με το ημίχρονο να κλείνει με ακόμη δύο αξιόλογες στιγμές, με σουτ των Τομάς και Τότσκα που δεν βρήκαν στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού μπήκαν αποφασισμένοι να αντιστρέψουν την εικόνα και τα κατάφεραν. Με περισσότερη διάθεση και πάθος στο παιχνίδι τους, απείλησαν με το… καλησπέρα με τον Κόντσι στο 47΄ να χάνει σπουδαία ευκαιρία, αφού έχοντας “τρυπήσει” την άμυνα του Ηρακλή, πέρασε και τον Παλαβράκη, αλλά από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ προς μεγάλη έκπληξη όλων στο γήπεδο. Έχοντας και τον Ντίαζ πλέον στο ματς, η ομάδα μας ανέκτησε την υπεροχή της στη μεσαία γραμμή με τους Ανάκογλου και Στίνα να κάνουν το παιχνίδι και τον Ζέρη να δημιουργεί κινδύνους από τη δεξιά πλευρά. Οι “κόκκινοι” περιόρισαν τον Ηρακλή σημαντικά, ήταν αποτελεσματικοί στην άμυνα ανακόπτοντας τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων να βγούνε στην αντεπίθεση, με εξαίρεση μία κεφαλιά του Αλέξιτς που βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ, ωστόσο ο Κατσίκας ήλεγχε την φάση. Στο 67΄ ο Κανίς βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1 φέρνοντας το ματς στα ίσα μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς και δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρούνε τους χώρους για να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για ένα γκολ που θα έδινε τη νίκη και το ματς έληξε, με τους παίκτες μας να χειροκροτούν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Καυταντζόγλειο και να δίνουν… υπόσχεση παραμονής.

ΠΟΤ Ηρακλής (Κ.Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Πήλιος, Α. Παπαστεριανός, Χρουσιέλ, Πανάγου, Πατράλης, Σίλβα, Κάκκο (68΄ Καρτσαμπάς), Τομάς, Τότσκα (75΄ Γιουπιτάνα), Άλεξιτς.

Πανσερραϊκός (Α.Διγκόζης): Κατσικάς, Ζέρης, Βάντερσον, Καρασαλίδης, Μέσσι (46΄ Ντίαζ), Μαρκιόνι, Κόντσι (79΄ Καραμπέρης), Στίνα, Κεφαλάς, Ανάκογλου (71΄ Έππας), Κανίς.

Πηγή: Σερραϊκά Νέα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This