Επιλογή Σελίδας

Εναν πολύτιμο βαθμό κατέκτησε ο Απόλλων Λάρισας στη Θεσσαλονίκη και στο παιχνίδι που έδωσε με τον συνονόματό του της Καλαμαριάς.

Μετά από μια αμφίρροπη μάχη η αναμέτρηση τελείωσε ισόπαλη με 1-1.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά, με τον Σταματή να κάνει το 1-0 για τον Απόλλωνα Λάρισας στο 22- λεπτό. Άμεση ήταν η απάντηση του Απόλλωνα Πόντου, με τον Ελέ να ισοφαρίζει σε 1-1, δύο λεπτά αργότερα (24- λεπτό). Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά, με το σκορ του ημιχρόνου να παραμένει στο 1-1.

Οι δύο ομάδες έδειξαν διάθεση και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα Πόντου το 83- λεπτό να μένει με δέκα παίκτες μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή του Σουντουρά. Το σκορ παρέμεινε ως έχει ως το τέλος και οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες με 1-1.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Σουντουρά, Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου (79′ Ιντζίδης), Καλογέρης, Κουακού (90′ Φράγκος), Αμαραντίδης, Ελλέ.

Απόλλων Λάρισας (Γράφας): Αστράς, Λίταινας, Νούσιος, Πετράκης, Βίγια, Τιμπουέ (81′ Καραμόκο), Χατζής, Μπαλογιάννης, Γιαννίτσης, Κοζού, Σταματής.

Πηγή: Θεσσαλία Τηλεόραση

Pin It on Pinterest

Shares
Share This