Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου Τίμος Καβακάς το είχε χαρακτηρίσει «τελικό», ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην Ηγουμενίτσα, μένοντας στο 1-1 με τον Θεσπρωτό, καθώς οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων το τέρμα που είχε σημειώσει ο Βερνάρδος στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Αν και οι φάσεις στο πρώτο μέρος δεν ήταν τόσες πολλές, εντούτοις ήταν χαρακτηριστικές. Έτσι, στο 16 ο Γεωργούσης επιχείρησε το σουτ για να δει την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ξενοδόχοβ.

Από την άλλη, στο 44’ ήρθε το 0-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου! Ο Σιαφά έβγαλε την μπαλιά στον Βερνάρδο και ακολούθησε η ατομική ενέργεια του προωθημένου ποδοσφαιριστή για να φτάσει εντός περιοχής και να πλασάρει τον Κίναλη επιτυχώς για την επίτευξη του γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Θεσπρωτός φάνηκε πιο απειλητικός. Ένα σουτ του Βαλέντε στο 50’ και μία εκτέλεση φάουλ του Ραμίρεζ στο 65’ οδήγησαν τον Ξενοδόχοβ σε ισάριθμα μπλοκαρίσματα της μπάλας, ενώ στο 79’ η μπάλα κατέληξε άουτ μετά από σουτ του Ζιώγα.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κίναλης είπε «όχι» στον Σιαφά που προσπάθησε να πλασάρει τον τερματοφύλακα του Θεσπρωτού, όπως και στον Βερνάρδο στο 85’. Εκεί που έλεγε κανείς ότι η πίεση του Θεσπρωτού δεν έφερνε αποτελέσματα και ότι έστω και δύσκολα ο Ολυμπιακός Βόλου θα επέστρεφε στη βάση του με τρεις βαθμούς, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ραμίρεζ, ο Πατσέκο έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ξενοδόχοβ, διαμορφώνοντας έτσι το 1-1.

ΑΣ Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Κίναλης, Ντ’ Αλέσσιο, Βαλέντε, Βασιλάκης, Γώγος (82’ Μαρτίνεζ), Ρομέρο (46’ Πατσέκο), Ραμίρεζ, Ζιώγας (82’ Βαταμίδης), Γεωργούσης (46’ Μπονίγια), Σαραντίδης, Κωνσταντίνου (82’ Δημήτρουλας).

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Κόλα (87’ Παπακώστας), Ντιαμπί (71’ Μάνγκα), Ξύδας (52’ Μαρκοπουλιώτης), Ντος Σάντος (46’ Κουντουριώτης), Βερνάρδος, Σιαφά

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This