Επιλογή Σελίδας

Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταύρου Τσουκαλά στο 68’ και με το πλασέ του νεοεισελθόντα Πάνου μετά από ασίστ του Αθανασίου στο 88’, η Νίκη Βόλου υπερπήδησε το εμπόδιο της Καβάλας και πέτυχε το δεύτερο διπλό στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2. Οι «κυανόλευκοι» τελευταία φορά που πανηγύρισαν τρίποντο μακριά από τον Βόλο, ήταν στις 28 Νοεμβρίου 2021, όταν είχαν επικρατήσει στην Κατερίνη με 0-3 του Πιερικού, για την 5η αγωνιστική. Πλέον, με τη νίκη αυτή η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη μετράει σερί έξι αγωνιστικές χωρίς ήττα, με τέσσερα τρίποντα και δύο ισοπαλίες. Τελευταία φορά που έχασαν οι «κυανόλευκοι ήταν για την 19η αγωνιστική στην έδρα της Βέροιας με 1-0.

Παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά κι από τις δύο εστίες ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μην καταφέρνουν να καταγράψουν στο ενεργητικό τους κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ. Στο 20’ ο Αμούρ έκανε σουτ από πλεονεκτική θέση, με τη μπάλα να κοντράρει και να στρώνεται στον Αρμάλα, αλλά το σουτ που έπιασε πέρασε άουτ στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού. Από εκεί κι έπειτα και μέχρι του πρώτου 45λεπτου, η Νίκη είχε μία εκτέλεση φάουλ του Μιράντα στο 31’, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα της Καβάλας.

Ο Μιράντα ανατράπηκε από τον Καϊούμπι στο 68’ εντός της περιοχής της Καβάλας, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει την άσπρη βούλα, με τον Σταύρο Τσουκαλά να ευστοχεί στην εκτέλεση και να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 88’, ο Πάνος, ο οποίος οκτώ λεπτά πριν είχε περάσει αλλαγή στη θέση του Μιράντα έγινε αποδέκτης της πάσας του Αθανασίου από τα αριστερά και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 0-2. Η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, έψαξε με προϋποθέσεις το γκολ και το κατάφερε σε δύο περιπτώσεις, όπως προαναφέραμε. Από την άλλη, η Καβάλα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο είχε ένα σουτ του Ρέτσου και μία κεφαλιά του Σαμπανίδη, με τον Μπάγιτς να μην ανησυχεί ιδιαίτερα.

ΑΟ Καβάλα (Αλεξάντερ Νούρι): Κυρίτσης, Στίκας, Αρμάλας, Μπελεβώνης, Σπάσιτς, Ρέτσος (72’ Σαμπανίδης), Θωμαΐδης, Αμούρ (46’ Μουσίγια-77’ Οκάν Σουλεϊμάν), Αλίμι (46’ Μπάουμαν), Καϊούμπι, Σταμένκοβιτς.

Νίκη Βόλου (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς, Αθανασίου, Κάσσος, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς, Μέτσε (65’ Γκαρσία), Μιράντα (80’ Πάνος), Βασιλείου, Κουσκουνάς (65’ Ροχάνο).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This