Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με ένταση, πάθος, δυνατά μαρκαρίσματα, τέσσερα γκολ και μία αποβολή, ο Καλλιθεακός επικράτησε με 3-1 του Γεωργάκη Ολύμπιου Λόφου στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Νεοκαισάρειας, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση “χτύπησε” στις αντεπιθέσεις και… έριξε νοκ άουτ τον Γεωργάκη Ολύμπιο, ο οποίος προηγήθηκε και έχασε κι αυτός ευκαιρίες για άλλα γκολ με Ναλμπαντίδη και Πέλκα.

Το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους άνοιξε στο 23′ ο Νούλας.

Οι Καλλιθεάτες ισοφάρισαν σε 1-1 στο 33′ με γκολ του Τσιτλακίδη, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο 56′ ο Γεωργάκης Ολύμπιος έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πανωλή με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία στον διαιτητή (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 37′ για επικίνδυνο παιχνίδι).

Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 68′ όταν αποβλήθηκε ο Κεραμιδιώτης των φιλοξενούμενων επίσης με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παιχνίδι κατά αντιπάλου. Για τον ίδιο λόγο είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 65′.

Στο 72′ μετά από εκτέλεση φάουλ των παικτών της ομάδας του Λόφου, η κατοχή της μπάλας πέρασε στους φιλοξενούμενους και ο Τσιτλακίδης αφού διέσχισε το γήπεδο μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα Α. Μπαλαούρα πλάσαρε και έκανε το 1-2, παρά την προσπάθεια των Β. Κουμαντζιά και Α. Μπαλαούρα να τον ανακόψουν.

Στο 88′ μετά από απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα του Καλλιθεακού, ο Γκουνταμάνης έβγαλε πάσα στον Τσιτλακίδη, αυτός ξεκίνησε μια κούρσα κάτω από το κέντρο, διέσχισε το γήπεδο από αριστερά, κράτησε τη μπάλα πριν βγει κόρνερ από παρέμβαση του Π. Κουμαντζιά και έκανε το γύρισμα για τον επερχόμενο Παπαδόπουλο που δε δυσκολεύτηκε να “γράψει” το 1-3.

Έτσι, ο Καλλιθεακός μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Αιγινιακό που είχε ρεπό σε 2 βαθμούς (43-41) με τις δύο ομάδες να είναι πλέον τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ.

Ο Γεωργάκης Ολύμπιος που επίσης θα είναι στα πλέι οφ έμεινε στους 30 βαθμούς και είδε την Πίνδο Άνω Αγιάννη να τον ξεπερνάει, υποχωρώντας στην 6η θέση του πίνακα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου (Β. Τσιμπούκας): Μπαλαούρας Α., Πανωλής, Μπαλαούρας Α., Δακαλάρας, Κουμαντζιάς Β., Μέλλιος, Κώστας, Ευαγγελόπουλος, Νούλας (76′ Κουμαντζιάς Π.), Ναλμπαντίδης (85′ Μπαλαούρας Δ.), Μπακούρας.

Καλλιθεακός Καλλιθέας (Π. Κυπαρίσσης): Οκουτσόγλου, Μαυρόπουλος, Λαδένης, Μπαμπέτας, Αλία (63′ Γκουνταμάνης), Ιωάννου, Βογιατζής, Κεραμιδιώτης, Μαλιώρας (44′ Κωστόπουλος), Ζωγράφος (84′ Παπαδόπουλος), Τσιτλακίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This