Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με τέσσερα πέναλτι και μία αποβολή, Ελπίς Ανδρομάχης και Απόλλων Λιτοχώρου αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Αυτό ήταν το όγδοο παιχνίδι χωρίς νίκη για την Ελπίδα, με τους γηπεδούχους να έχουν 4 ήττες 3 ισοπαλίες και μόλις 1 νίκη στο β’ γύρο (έναντι 8 νικών και 2 ισοπαλιών στον 1ο γύρο), γεγονός που τους έχει φέρει από την κορυφή της βαθμολογίας στην 4η θέση, ισόβαθμη με την Πίνδο Άνω Αγιάννη, με τις δύο ομάδες να έχουν από 32 βαθμούς.

 Ο Απόλλων με τον σημερινό βαθμό έμεινε πάνω από την ομάδα της Ανδρομάχης και έχει πλέον 33 βαθμούς, ευρισκόμενος στην 3η θέση του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργιάδη στο 34′.

Στο 42′ ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λιτοχώρου, Σταμάτης Παπαδιαμάντης αποχώρησε τραυματίας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στον καρπό.

 

Ο Κουκουνάρας ισοφάρισε στο 45′ για τον Απόλλωνα Λιτοχώρου, ευστοχώντας κι αυτός από το σημείο του πέναλτι.

Η ομάδα του Θάνου Τζήμα έφτασε στο 2-1 με νέο πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ξανά ο Γεωργιάδης, στο 68′.

Ακολούθως, η Ελπίς κέρδισε και τρίτο πέναλτι, όμως ο Γεωργιάδης που ανέλαβε και αυτή την εκτέλεση, δε μπόρεσε να σκοράρει και να κάνει το χατ τρικ, με το 2-1 να παραμένει.

Έτσι, αφού δεν έγινε το 3-1, οι Λιτοχωρίτες έφτασαν στην ισοφάριση με το δεύτερο γκολ του Κουκουνάρα, ο οποίος στο 85′ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι γηπεδούχοι από το 60′ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Παπαζήση με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα (είχε δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 39′).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τους Ατματζίδη και Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης (Θάνος Τζήμας): Μαντζόλης, Φτεριώτης (74′ Τζιμόπουλος), Λάμο, Γεωργιάδης, Κατσαντώνης, Κελέρογλου, Παπαδόπουλος (80′ Τσέτσιλας), Μπούσιου, Παπαζήσης, Κυπαρίσσης, Μαγιώνας (63′ Κουκάρας).

Απόλλων Λιτοχώρου (Χρήστος Χασιώτης): Τσαρούχας, Κύριλλος, Ντάτσι, Φούφι, Παπαδιαμάντης (42′ λ.τ. Κεχαγιάς), Ζήδρος, Κουράτι, Μαύρος (69′ Κανούλας), Κουκουνάρας, Χέδας, Ζηνέλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This