Επιλογή Σελίδας

Το “εισιτήριό” της για την εξάδα των πλέι οφ ανόδου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας “τσέκαρε” η Πίνδος Άνω Αγιάννη που κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 τη Δόξα 10 Μοσχοχωρίου, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Γιάννη Τσιβαλίδη ανέβηκε στην 4η θέση του πίνακα φτάνοντας τους 32 βαθμούς, όσους έχει και η Ελπίς Ανδρομάχης ενώ είναι και στο -1 από τον Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Οι γηπεδούχοι είχαν εξ αρχής πολύ δύσκολο έργο καθώς για να μείνουν “ζωντανοί” στο “κυνήγι” της 6ης θέσης θα έπρεπε να κερδίσουν την Πίνδο, ιδανικά με 3 γκολ διαφορά, να κερδίσουν τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια τους και παράλληλα η ομάδα του Άνω Αγιάννη να χάσει και στις δυο τελευταίες της αναμετρήσεις ή σε περίπτωση που η Δόξα επικρατούσε με 3 γκολ διαφορά στον σημερινό αγώνα, να είχαν μια ήττα και μια ισοπαλία.

Τα “αν” ήταν πολλά, έτσι κι αλλιώς όμως, η Πίνδος φρόντισε να διαλύσει κάθε ελπίδα των γηπεδούχων, παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων με τον Φωκαΐδη.

Συγκεκριμένα, στο 12′ ο ποδοσφαιριστής της Πίνδου με ασύλληπτη κεφαλιά άνοιξε το σκορ ενώ το 0-2 έγινε στο 17′, με σουτ, σε αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους.

Το “κερασάκι στην τούρτα” έβαλε στο 90′ ο Καρράς ο οποίος σκόραρε ένα εκπληκτικό γκολ με ατομική προσπάθεια, έχοντας μπει στο αγώνα στο 87′.

Η Δόξα παρέμεινε στους 21 βαθμούς και στην 7η θέση και είδε τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα να την πλησιάζει φτάνοντας τους 19.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κρομμύδας με βοηθούς τους Βρούζο και Σαλτσίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Σκουμπόπουλος, Νικολαΐδης, Γκουτζιάνας, Εφραιμίδης Γ., Εφραιμίδης Β., Μάνης, Σκραπαλής, Δήμος, Περιστερόπουλος, Αργυρόπουλος.

Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Σιούντας, Παρμακτσίδης Κ., Γρηγοριάδης (46′ Lleshaij), Κακκάρας Σ., Παρμακτσίδης Π., Παπαζήσης, Καραθάνος, Κότσι (87′ Καρράς), Φωκαΐδης (65′ Σύρπης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This