Επιλογή Σελίδας

Στην 4η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ξανά ο Ατρόμητος Κατερίνης που κέρδισε με 3-0 τον Άρη Κοκκινοπλιτών στο γήπεδο του Μυλαύλακου, για την 23η αγωνιστική.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή εκμεταλλεύτηκε τις ήττες της μέχρι σήμερα 4ης Αναγέννησης Κολινδρού αλλά και των 25ης Μαρτίου και Δία Δίου και μπήκε στην προνομιούχο τετράδα τρεις “στροφές” πριν το φινάλε, έχοντας απόσταση 2 βαθμών από τα “τσακάλια” και 3 από τους άλλους δύο διεκδικητές.

Ο Άρης Κοκκινοπλιτών έμεινε στους 20 βαθμούς και υποχώρησε στην 11η θέση καθώς τον προσπέρασε η ΑΕ Καρίτσας, όμως έχει απόσταση ασφαλείας 8 βαθμών από τον 12ο Αετό Καταλωνίων, γεγονός που σημαίνει ότι μόνο μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Μόλις στο 5′ ο Καραγκιοζίδης εκτέλεσε έξοχα κόρνερ και ο Στραβογιάννης μέσα από τη μικρή περιοχή με σουτ έκανε το 1-0 για τον Ατρόμητο.

Στο 19′ ο Στέφανος Σκέντος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Βρέσκα για απόφασή του και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα και εν συνεχεία είδε και δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για εξύβριση και αποβλήθηκε.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή και έφτασαν στο 2-0 στο 40′ όταν ο Ιωαννίδης πίεσε τον τερματοφύλακα Μιχαηλίδη και κέρδισε την κόντρα, μπαίνοντας με τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 84′ ο Αν. Παναγιωτίδης με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μαντζαρίδη.

Οι φιλοξενούμενοι από το 20′ αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Στέφανου Σκέντου ο οποίος διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Βρέσκα για απόφασή του και αντίκρισε την κίτρινη κάρτα και αμέσως μετά είδε δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα για εξύβριση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Μηνούδη και Κουκουβίτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Λαφατζής, Σατσίδης, Σταλίκας (46′ Παναγιωτίδης Α.), Μαλεζάς (54′ Μπαλαμπάνης), Χαλκίδης – Καλλέργης, Παναγιωτίδης Γ. (54′ Χρυσόπουλος), Ιωαννίδης, Medolli, Στραβογιάννης (79′ Κατσαμάγκας), Καραγκιοζίδης (78′ Μαντζαρίδης), Περγκεγκάι.

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Μιχαηλίδης, Δημητριάδης, Μπιτσάνης, Γεμενετζίδης, Σκέντος, Παπαγιαννόπουλος Α., Μουρατίδης, Μάρκου (78′ Σκαμπαρδώνης), Σαββίδης (80′ Τριανταφύλλου), Χρυσόπουλος (70′ Παπαγιαννόπουλος Σ.), Ndiaye.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This