Επιλογή Σελίδας

Το “δέκα στα δέκα” έκανε ο Βατανιακός, κερδίζοντας με 3-1 την Αναγέννηση Κολινδρού, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη έφτασε τους 57 βαθμούς και διατηρήθηκε στο -8 ά από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου, τρεις “στροφές” πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η Αναγέννηση Κολινδρού μετά τη σημερινή της ήττα βγήκε εκτός τετράδας καθώς την ξεπέρασε ο Ατρόμητος Κατερίνης που έφτασε τους 41 βαθμούς έναντι 39 των Κολινδρινών.

Οι Βατανιώτες άνοιξαν το σκορ στο 7′ χάρη σε γκολ του Λαζαρίδη.

Στο 20′ ο Λιόλιος έκανε το 2-0 για την ομάδα του Βατανιακού, αποτέλεσμα το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το 70′, οπότε και ο Τσιώμης “έγραψε” το 3-0 για τους γηπεδούχους.

Τα “τσακάλια” απλώς μείωσαν σε 3-1 με γκολ του Χ. Καμπερίδη στο 83′.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, στις 23 Μαρτίου στον Κολινδρό και στις 30 Μαρτίου στο Βατάν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Χαλκίδη και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Σαμανίδης, Δερμίσης (70′ Αδαμόπουλος), Κολαξίδης, Λιόλιος, Μυστρίδης Ρ., Λαζαρίδης (70′ Τσικαδέρης), Δημηνάς (70′ Νταμπαλάκης), Κατσάρας (82′ Λάιος), Τσιώμης, Μυστρίδης Ν. (67′ Μιχαηλίδης).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Γκουδάρας (82′ Κακάνης), Λαδάς (82′ Κομψελίδης), Γούτσιος, Πατατούκας (75′ Πάσχος), Κοσμίδης, Δημάσης (46′ Καμπερίδης Χ.), Μπουρανής, Ματζουράκης (75′ Γλυκός), Καμπερίδης Β., Αποστολίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This