Επιλογή Σελίδας

Την τρίτη θέση στη βαθμολογία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας εξασφάλισε η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης που κέρδισε με 1-0 την 25η Μαρτίου, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα θεωρητικά ελπίζει και στη 2η θέση από όπου απέχει τώρα 5 βαθμούς, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι “κλείδωσε” τη συμμετοχή της στα μπαράζ ανόδου, εφ’όσον αυτά πραγματοποιηθούν.

Η 25η Μαρτίου έμεινε στους 38 βαθμούς και πλέον απέχει 3 βαθμούς από την 4η θέση εκεί όπου βρίσκεται ο μέχρι σήμερα ισόβαθμό της Ατρόμητος με 41. Μαζί με την ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη με 38 βαθμούς βρίσκεται και ο Δίας ενώ έναν βαθμό πιο πάνω είναι η 5η Αναγέννηση Κολινδρού.

Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα στο α’ μέρος, με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες.

Στη σημαντικότερη φάση ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκεβρέκη.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο β’ μέρος με δυνατό σουτ του Γ. Παυλίδη στο 55′ το οποίο εξουδετέρωσε ο νεαρός τερματοφύλακας Καρασαββίδης που σε ηλικία 14 ετών έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΠΑΕ Ποντίων.

Η ΠΑΕ Ποντίων αφού νωρίτερα είχε προειδοποιήσει χάνοντας ευκαιρία πάνω στη γραμμή να ανοίξει το σκορ, έφτασε στο 1-0 στο 72′ με τον Κουσουρή μέσα από την περιοχή και αριστερά να στέλνει τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Γκεβρέκη με συρτό πλασέ.

Στο 88′ η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Κυλώνη μέσα στη μεγάλη περιοχή των Ποντίων μετά από προσπάθεια του Α. Παυλίδη, με τον διαιτητή Ασλανίδη να δείχνει το σημείο του πέναλτι.

Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση όμως η μπάλα “έγλειψε” το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Σκούμπα και Αβραμίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Σωτήρης Ζιώγας): Καρασαββίδης, Μάλα, Κυλώνης, Σκαμπαρδώνης, Σιδηρόπουλος, Μυρωτής, Τσινίκος, Παντζιάλας, Γιώτσας (63′ Ίτσιος), Κουσουρής, Μιχαηλίδης.

ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Παυλίδης Γ., Παυλίδης Α., Τασίδης, Μήτρας, Νίκου, Παπαδόπουλος, Χαρτοματζίδης, Στρατής (70′ Γκουλαξίδης), Καλαμπάκας, Τσιντώτας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This