Επιλογή Σελίδας

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Ακαδημία Πλαταμώνα πέρασε από την έδρα του Αετού Καταλωνίων, επικρατώντας με 2-0, για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μιχωλού, αν και αδιάφορη δε χαρίστηκε στους γηπεδούχους που παλεύουν για τη σωτηρία τους και με τη σημερινή της νίκη έφτασε τους 27 βαθμούς, παραμένοντας στην 9η θέση.

Το 0-1 έγινε στο 38′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ταντή. Το πέναλτι υποδείχθηκε για χέρι που έκανε ο Κωστόπουλος.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε στο 70′ ο Ταφραλής που βρέθηκε τετ α τετ με τον Καλαϊτζή και τον νίκησε με πλασέ.

Πέρα από τα δύο γκολ, η ομάδα της Νότιας Πιερίας θα μπορούσε να πανηγυρίσει κι άλλες φορές καθώς είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Αετός έμεινε στους 12 βαθμούς και στη 12η θέση και στις 3 εναπομείνασες αγωνιστικές θα προσπαθήσει να παραμείνει πάνω από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που είναι 1 βαθμό πιο κάτω, προκειμένου να έχει περισσότερες ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Υπενθυμίζεται ότι εάν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου παραμείνει στη Γ’ Εθνική και ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας ανεβεί στη Γ’ Εθνική, θα πέσει μόνο 1 ομάδα στη Β’ κατηγορία. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί ένα από τα δύο ενδεχόμενα που αναφέρθηκαν παραπάνω, θα πέσουν 2 ομάδες ενώ αν αποτύχουν ο Εθνικός να παραμείνει και ο πρωταθλητής να προβιβαστέι, θα υποβιβαστούν 3 ομάδες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Γερμανό και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αετός Καταλωνίων: Καλαϊτζής, Δούλαλας (90’+3′ Πλιάκας), Τζήκας, Φωτόπουλος, Μούστα, Πουτσίκης, Βασιουρής (46′ Κουτσιαρής), Πότσι (46′ Κατσάρας), Λάζος Δ., Νταμπαλάκης (90’+3′ Λάζος Θ.), Πάγια.

Ακαδημία Πλαταμώνα: Ντενάι, Κουρτσελίδης (76′ Σιώκας), Αρζάνας, Μπατζέλας, Καλαμπάκας, Θεοδοσιάδης, Κατσαρός, Ταφραλής, Ταντής (76′ Λιάγκας), Κατέλας Δ., Κατέλας Ν..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This