Επιλογή Σελίδας

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Θερμαϊκός Κορινού ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και επιβλήθηκε με 3-1 του Δία Δίου, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Μάκη Κωνσταντινίδη έφτασε τους 31 βαθμούς και παραμένει στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δίας έμεινε στους 38 βαθμούς, όσους έχει και η 25η Μαρτίου που επίσης έχασε, με τις δυο ομάδες να χάνουν έδαφος στην “κούρσα” για τη τετράδα καθώς πλέον είναι στο -3 από τον μέχρι σήμερα ισόβαθμό τους Ατρόμητο.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους που άνοιξαν το σκορ στο 4′ με τον Καραμήτρο.

Το 0-1 παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια του α’ μέρους, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση χάρη σε γκολ του Παρδάλη στο 49′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Τρούμπαλος στο 63′ έδωσε προβάδισμα στους Κορινιώτες, πετυχαίνοντας το 2-1 με σουτ.

Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Παρδάλης με σουτ στο 79′, σκοράροντας το δεύτερο του γκολ στη συνάντηση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκολιτς με βοηθούς τους Σαλτσίδη και Αδαμαντίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Μάκης Κωνσταντινίδης): Βασιλειάδης, Καραμανώλας, Πολυχρονιάδης, Μπαμπέτας, Αγγελάτος, Νταντίνης, Πιατίδης, Κέλο, Χνούδας (37′ Ζαπουνίδης – 62′ Qevani), Παρδάλης, Τρούμπαλος (80′ Παναγιωτίδης).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Καραθάνος Ν. (63′ Συρανίδης), Αράπης (80′ Παπαδόπουλος), Καλουσίδης, Μότσιας, Καραμήτρος (80′ Αμανατίδης), Καραθάνος Χ., Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This